Stoichescu şi Velcotă, în succesiune rapidă. CSM Lugoj se reînalţă semeţ

CSM Lugoj a bifat vineri după-amiază a cincea victorie consecutivă în C4, patru dintre acestea fiind fără gol primit, şi a rămas astfel la doar un punct în urma liderului Naţional Sebiş.

Aflaţi la al doilea joc succesiv acasă, elevii lui Cosmin Petruescu s-au impus cu 2-0 (2-0) în disputa cu Minerul Motru din cadrul rundei a şaptea, Stoichescu deschizând scorul în minutul 30 după un un-doi pe zonă centrală, în urma căruia a rămas singur cu portarul şi a scuturat plasa de la 11 metri, sub bară, iar Velcotă dublând avantajul în minutul 34, după o centrare a marcatorului Stoichescu din lateral dreapta, la care a atacat colţul scurt, trimiţând mingea sub transversală, cu piciorul.

Stoichescu şi Velcotă au astfel câte două goluri înscrise în noul campionat.

Elevaţi pe locul 9 după succesul acasă cu 2-0 cu CS Ineu, dar tot în jumătatea secundă a ierarhiei, gorjenii de la Minerul Motru n-au mai repetat în Timiş isprava de la Giarmata, unde se impuneau în urmă cu 4 săptămâni cu 1-0, ci au capotat la zero, soartă pe care au mai avut-o în acest debut de sezon pe terenurile unor fruntaşe, ASU Politehnica, în runda inaugurală, şi Metalurgistul Cugir, în urmă cu două etape, cedând atunci în fiecare caz cu 3-0.

„Importante au fost punctele, după un meci destul de echilibrat în mare parte. Am început mai ezitant, probabil pentru că am desconsiderat adversarul fără să vrem după poziţia din clasament, dar am înscris atunci când a trebuit, spre finalul primei reprize. După pauză am conservat rezultatul şi îi felicit pe jucători pentru seria de rezultate pozitive de până acum. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie!”, a spus la final Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj a protejat suprafaţa de joc a principalei arene a oraşului, pe care nu a efectuat nici un antrenament în cursul săptămânii, eforturile deosebite ale clubului organizator pentru ca gazonul să se prezinte în cât mai bune condiţii la ora disputei de la ora 15 dând roadele aşteptate. Iar aproape 500 de privitori au asistat la acest nou triumf acasă al lugojenilor.

CSM Lugoj: Iordache – Rotea, Loga, Miculescu – cpt., Roşie – Dobricean (75, Vânătu), Vlădia, Precupanu, Mânecan (64, Poiană) – Velcotă (71, Olariu), Stoichescu (60, Porcescu).

Rezerve: Rusu – Pîntea, Marta.

CSM Lugoj va evolua vinerea viitoare la Braloştiţa, în fief-ul lui ACSO Filiaşi, într-un meci din etapa a opta, ce marchează mijlocul turului în C4.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: