Stoichescu! Vulturii Lugoj se desprinde cu 0-2 la Reșița, Metalul revine din 3 penalty-uri

Petrică Stoichescu, un tânăr ce sosea la Timișoara ca junior din fotbalul cărășean, a marcat primele două goluri ale jocului amical disputat astăzi de la ora 12 de Vulturii Lugoj la Reșița, cu ocupanta podiumului seriei vestice în Liga 2, CS Metalul, reușitele sale rămânând și singurele din acțiune ale întâlnirii de verificare găzduită de terenul cu suprafață artificială a celor din Valea Domanului, pe o vreme rece, cu vânt.

Gazdele cărășene, care încheiau sezonul de toamnă prin a fi depășite cu 3-0 la Timișoara, pe 6 decembrie, de liderul ACS Poli, s-au impus finalmente cu 3-2, la pauză 1-2, grație transformării a trei lovituri de la 11 metri.

Oaspeții de la CS Vulturii 2009, care au deplasat la Reșița o parte a componenților lotului, cealaltă fiind menajată pentru un alt meci amical, programat sâmbătă după-amiază, s-au desprins la 0-2 prin reușitele lui Stoichescu, care deschidea scorul în urma unei lansări în diagonală dinspre Miculescu, simulând șutul cu dreptul, lobându-și oponentul și ochind cu stângul. Tot el a recuperat mai apoi un balon la circa 30 de metri de poarta gazdelor, a intrat în careu și a dublat avantajul divizionarei C, în prima treime a partidei.

Reșițenii au redus din handicap în minutul 42, din penalty, acordat pentru un fault comis de Vlădia și transformat de Claudiu Ionescu.

Tot de pe punctul cu var aveau să reușească elevii lui Daniel Oprița și egalarea, în cursul primului sfert de oră al părții secunde, 2-2 prin Robert Cristian, precum și preluarea conducerii, la mijlocul reprizei a doua, în urma unui șut din apropiere în mâna lui Vlădia, aflat la marginea careului de 16 metri: transformare Breșneni și 3-2.

Divizionarii C au abordat deplasarea cu 11-le Iordache – Agoston, Loga, Miculescu, Buligă – Semenea, Vînătu, Vlădia, Ardelean – Stoichescu, Magdaș, de la pauză intrând și Mânecan iar pe parcursul părții a doua și Precupanu, Pleșcan și Popa. Componenții convocați astăzi în meciul de la Reșița vor efectua mâine dimineață un antrenament, făcând rocada cu colegii de lot rămași acasă, și care s-au pregătit în această după-amiază, aceștia urmând să evolueze în partida de verificare de sâmbătă, mâine de la ora 15, cu Progresul Racovița.

”Mi-am dorit în această iarnă jocuri de pregătire cu echipe puternice, și chiar dacă meciul cu Metalul ar fi fost ideal să-l avem în program pe finalul perioadei, am acceptat varianta disputării sale astăzi. A fost un excelent antrenament, prin care ne-am atins obiectivele propuse și cred eu că am lăsat o impresie destul de bună. Am condus cu 2-0 dar am comis niște greșeli personale impardonabile, iar o echipă cu experiența Reșiței, clasată în primele 3 locuri ale Ligii a doua, ne-a taxat”, a explicat la final Cosmin Petruescu, antrenor principal al Vulturilor.

Reșițenii, a căror componență urmează a fi întregită, au fost la cel de-al doilea meci de pregătire al iernii, programul viitor depinzând de plecarea sau nu în cantonament a roș-negrilor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: