Stupu scoate Școlarul la tablă în repriza I dar Reșița întoarce scorul pe final: 1-2 la Giarmata

CS Millenium a condus dintr-o fază fixă încă de la mijlocul primei reprize la pauza jocului găzduit la Giarmata astăzi de la ora 18 în etapa a 26-a din Seria a IV-a în Liga 3, dar a sfârșit prin a pierde pentru a doua oară acasă în sezonul de primăvară tot în fața unei grupări de podium, de astă dată nu liderul invincibil ACS Șirineasa, care se impunea cu 1-3 pe arena ”Nicu Moraru” în 6 aprilie, ci CSM Școlar Reșița, care a întors rezultatul prin a semna cu 4 minute înainte de final golul victoriei, vehement contestat de timișeni.

Cel mai adesea triumfătoare în retur sau în cel mai rău caz egală la unu pe terenul Centrului Național de Pregătire și la Sebiș dar și în runda trecută acasă cu liderul ACS Șirineasa, gruparea antrenată de Daniel Oprița a smuls astăzi a treia victorie în deplasare în 2018 în C4 respectiv a doua consecutivă, victorie considerată a fi decisă de arbitri prin prisma amfitrionilor timișeni: CS Millenium Giarmata – CSM Școlar Reşiţa 1-2 (1-0).

Unica grupare timișeană care a jucat vineri pe teren propriu în această etapa din seria vestică a Ligii 3, astăzi de la ora 18, a ieşit învinsă de pe teren în minutul 88, când oaspeţii au marcat din ofsaid după ce la faza premergătoare Chiricheş a fost faultat însă arbitrul nu a fluierat şi în cele din urmă a validat golul, reșițenii semnând unicul triumf în deplasare al zilei în C4. Gazdele au contestat vehement decizia împărțitorilor dreptății însă CS Millenium a înregistrat al doilea eșec consecutiv, rămânând cu un singur succes în ultimele 6 apariții cu cinci înfrângeri.

Localnicii au deschis scorul în minutul 21 prin Mircea Stupu, cu o lovitură de cap din 6 metri, în urma unei centrări din corner a lui Marius Călin, însă cărășenii au egalat în mitanul secund cu concursul portarului Miklos, care a vrut să prindă mingea, dar Ionuţ Puţanu, cu capul, a marcat în urma unei centrări: 1-1.

Iar cu patru minute înainte de final vizitatorii au marcat golul doi, de astă dată cu largul concurs al arbitrilor, prin reuşita lui Daniel Ene: 1-2. Apare însă mereu la orizont un nou meci, în cazul timișenilor nu în intermediara de marți, în care vor sta, ci vinerea viitoare, acasă, cu codașa CS Nuova Maia Mia, în antepenultima rundă din retur. Program mai solicitant săptămâna viitoare pentru cărășeni, acasă cu CS Șoimii Lipova dar și la CS U Craiova SA 2…

*

CS Millenium: Miklos – Sporin, Rus, Cherecheş, Stupu, Domşa, Codrea, Rosenblum, Ghighilicea, Călin, Beloescu.

Antrenor Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Buzdugan, Ferţu, Pricop şi Grunţă.

Pe bancă: Nariţa şi Stoica.

CSM Școlar Reşiţa: Zimmerman – Szijj, Bacter, Puţanu, Copaci, Barbulescu, Breşneni, Costin, Vădrariu, Staicu, Ene.

Antrenor Daniel Opriţa.

Au mai jucat: Podină, Liuba, Negoescu, Vaştag.

Pe bancă: Petruţ, Jula, Hrudei.

Au arbitrat: Răzvan Lădar – Anghel Todea (ambii din Sălaj) şi Claudiu Giorgiu (Cluj). Observator de arbitri Emil Arsa, iar delegat de joc Daniel Scridon (ambii din Arad).

Răzvan Leucă, antrenor al gazdelor: ”Pot spune că meciul a fost decis de evoluţia celor trei fluieraşi! Băieţii au avut o evoluţie bună, merită felicitaţi pentru efort şi jocul prestat, dar din păcate nu am reuşit să păstrăm avantajul avut. Doresc să felicit şi adversarul nostru pentru rezultat şi le doresc baftă în continuare!”

Cele șase rezultate ale zilei în C4 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: