”Am odihnit jucători pentru meciul cu FCSB”. Șumudică, despre 44% și campioana care nu-i place

Marius Șumudică a repetat răspicat inițialele FCSB în conferința de presă după meciul ACS Poli – Astra Giurgiu, rezultat 1-3 (0-1), prin care ocupanta locului 3 în sezonul trecut a câștigat pentru a doua oară la Timișoara, desprinzându-se astfel la 5 puncte de învinșii din Banat, și a explicat că a odihnit mai mulți titulari ai reușitei calificării contra lui West Ham pentru derby-ul de miercuri cu Steaua.

”Îmi pare rău de prietenii mei buni care sunt într-o situație delicată, Alexa și Stanciu, de echipa care îmi place, de orașul senzațional, dar în fotbal trebuie să-ți vezi interesul. Deși succesul a fost facilitat de intervenția de la golul doi, am meritat victoria. S-a văzut că suntem o echipă matură. Sunt bucuros pentru jucătorii care au evoluat mai puțin până acum și au fost titulari astăzi, când am odihnit pentru meciul cu FCSB. Echipa și-a revenit de la 1-1…”, a spus antrenorul Astrei Giurgiu, aflată la al doilea succes din două deplasări, după 2-1 la Craiova.

”Felicit jucătorii, ei merită aplaudați, eu rămân într-un plan secund. Dumnezeu mă ajută să fac schimbări. Cineva spunea că anul trecut 44% din cei pe care i-am introdus au marcat. Azi s-a întâmplat cu alți doi. E o satisfacție! Astăzi Timișoara a făcut un meci slab, nu ne-a pus probleme, doar niște centrări și cred că chiar dacă nu era greșeala portarului, noi tot am fi revenit”, a completat Șumudică.

”În general presa dă 12 știri despre FCSB, care e o clonă, iar despre calificarea asta a noastră, mai nimic. Ziceau că cine e West Ham, dar uite că azi aceeași echipă, cu o singură modificare, a învins pe Arsenal”, a mai remarcat antrenorul învingătorilor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: