Sunt tare mulți albi Colțescu puși gratuit la colț. Cornell University (Statul New York) din Ivy League, program de vaccinare cu obligativitate aplicată strict studenților albi

Punerea la colț a arbitrului de rezervă craiovean Colțescu pe ridicola dâră lăsată de umbrele întunecate ale percepției umane n-a venit chiar deloc ca o surpriză, fiind evident că destui sunt și românii pătrunși de zelul agitat al ”corectitudinii politice” care mușcă și aceasta înveninat din fibra socială și naturalețea firească a trecătoarei existențe umane pe pământ, compatrioți din țară sau nu doar Mărăcineanu din Hexagon, tot soiul de practicanți ai etalării unor false virtuți într-o lume în care adevărul a fost deturnat în minciună și viceversa, asta pentru cine are ochi să vadă limpede, urechi s-audă și un suflet rezonând fidel conștiinței spirituale. Mai nimic nu este ceea ce pare și ceea ce insistă circul mediatic să fie inoculat populației, iar exemplele curg gârlă în acest sens, fapte, întâmplări și realități ale vieții care nu înseamnă că nu s-ar întâmpla doar pentru că sunt camuflate sub radarul manipulării informației din motive lesne de înțeles. Tendințele unidirecționale sunt elocvente, ca tăvălugul și implacabile, Sebastian Colțescu putând fi consolat de aspectul că renumite instituții de învățământ superior dintr-o țară cândva a omului liber ajung să sufle și-n iaurt ca exercițiu extrem de practicare a precauției vizavi de drepturile, simțămintele și sensibilitățile unor anumite certe categorii. În acest caz, de studenți. Pomenita grijă maximă se practică însă mai nou la scară tot mai largă… 

Se întâmplă în Statele Unite ale Americii, mai exact la sonora Cornell University din Ithaca, în statul New York, componentă a Ivy League, care în cadrul programului de vaccinare ca parte a săptămânii naționale de imunizare antigripală în SUA a lăsat o portiță întredeschisă studenților, cu excepția celor albi, în sensul de a avea dreptul să consimtă la a nu fi ”înțepați” dacă aleg astfel și fac înștiințarea de rigoare. 

Alternativa este oferită conform Cornell University studenților din categoriile “Black, Indigenous, and other People of Color (BIPOC)”, iar traducerea nu este întocmită pentru a sufla și-n iaurt în privința utilizării adjectivului ”negru”, black e black toată noaptea și cu asta basta, obligativitate de care pe de altă parte nu sunt însă scutiți colegii albi ai acestora.

Da, oricât de incredibil ar părea, la o instituție de învățământ superior din SUA anului 2020 este derulat un program de vaccinare diferențiat în funcție de rasă, albii putându-se considera discriminați prin imposibilitatea de a opta să nu fie supuși vaccinării, un refuz inducându-le repercusiuni, pe când colegilor lor li s-a rezervat libertatea de a alege. 

Un program abordat aparte la instituția din Ithaca, lăsând uniformitatea și egalitatea de-o parte în favoarea unei funcții legate de culoarea pielii, o realitate în alb și negru. De fapt doar un crâmpei din realitățile mai mereu ascunse, omise sau puțin luate în seamă ale zilelor noastre, zile apăsate de retorici avântate și mult vehiculate strict într-o direcție, zile mascând adevăruri pervertite în minciună. 

Iată așadar și o scutire bazată pe factorul rasial în ceea ce privește obligativitatea participării la un program de vaccinare, și totul din grijulia pudoare propulsată peste cotele absurdului ca o anumită categorie specifică să nu perceapă într-o câtuși de mică măsură o eventuală undă discriminatorie. 

Publicația The College Fix, autoare a consemnării sub titlul ”Vaccinarea obligatorie la Cornell e aplicabilă doar studenților albi”, a injectat o doză de sănătoasă ironie în al doilea paragraf al acestei știri, notând că ”unul dintre aspectele uluitoare constatate în anul 2020 este că noul coronavirus nu poate infecta persoanele care participă la protestele Black Lives Matter. Știință!”

Într-adevăr, totul este strict știință pură – purjată fiind dinspre râșnița ”narațiunii oficiale” cu manivelă oțelită cu ”corectitudine politică”, restul constând în ”teorii ale conspirațiilor” aberate de diverși închipuiți neștiutori, lipsiți bineînțeles de parafa autenticității, deținută exclusiv de proprietarii adevărului unic și absolut din mass-media. Curat murdar.

Rasism sistemic în cazul în speță menționat de peste Oceanul Atlantic? Deloc. Nu se ia în considerare în această situație, tendințele sus pomenite fiind unidirecționale. În sens invers. Clar și pe înțeles? Într-o perversă sforărie manipulată de păpușarii din umbrele stratosferelor înalte, după canoanele ”divizează și domină”, vedere a pământului ca-n palmă, punându-i pe unii împotriva altora după stratageme tip ”unii mai egali decât alții”. Simplu. 

Și este oricum abia începutul multor, multor lucruri dintr-o varietate de aspecte conexe luând în vizor o anumită rasă mai puțin percepută în această postură. Iar când va fi într-o bună zi deja mult prea târziu și măștile vor fi căzut de-a binelea, actualii idioți utili dintre semnalizatorii falselor virtuți să nu se arate contrariați că n-ar fi înțeles din timp ceea ce ar fi fost ca și condamnați să priceapă.

În Vestul deturnat se știu deja clar regulile jocului ”sistemic”, fără riscuri inutile, prin centrul Europei încă mai e timp de visare, zicere despre ”ăla negru” și în general de respirat, fie și cu inutila botniță peste zâmbetul tot mai șters, forțat și pierit al majorității posedate și încolonate într-un sclavagism psihologic și tehnologic, în curând și fizic.   

     

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: