Sușman: ”Mergem în Județ și asta e!” Brici: ”Am jucat ultima carte” Gătaia – Murani 4-6 de la 2-1 la pauză

Primul joc al etapei a 32-a în liga a IV-a timișeană s-a disputat la Gătaia între codașa din localitate şi ACS Murani, care, după un joc cu multe goluri şi răsturnări de scor, a reuşit într-un final dramatic să câştige cu 4-6, după ce la pauză era condusă cu 2-1.

Cu o victorie în deplasare, cei din Murani au reuşit mai mult ca sigur salvarea de la retrogradare, Progresul Gătaia luând în schimb drumul ligii inferioare, deși, după 36 de minute, conducea cu 2-0 şi se părea că va lua o serioasă opţiune pentru a-şi trece în cont alte trei puncte. N-avea să fie așa… Progresul Gătaia – ACS Murani 4-6 (2-1).

Sorinel Jinga a deschis scorul pentru gazde în minutul 6 şi Cristian Pele l-a majorat în minutul 36 dar în minutul 45 Raul Costescu a redus din diferenţă: 2-1.

În mitanul secund, oaspeţii au egalat la opt minute de la reluarea jocului, prin Ionuţ Pitic. După care localnicii au preluat de alte două ori conducerea, fiind însă de fiecare dată rapid egalaţi.

Jinga 3-2 în minutul 55 dar din nou Costescu 3-3 în minutul 65. Iar apoi Laurenţiu Luca 4-3 în minutul 68 dar și Stelian Argatu 4-4 în minutul 80, din lovitură de la 11 metri. Ca apoi finalul să fie dramatic, vizitatorii punctând decisiv prin Costescu în minutul 86 şi Ionuţ Pitic în minutul 90… 4-6!

Cosmin Suşman (antrenor Gătaia): ”A fost un meci infernal, felicit oaspeţii că şi-au îndeplinit obiectivul. Noi avem arbitraje bune când suntem îngropaţi. Ne-au ciupit când a trebuit. Noi am avut astăzi doar 12 jucători, ne-au lipsit doi oameni de bază, Pleşcan şi Borlea. Mergem în Judeţ şi asta este, nu mai avem ce face. Astăzi a fost ultima noastră şansă dar am ratat-o…”

Cornel Brici (manager Murani): ”Astăzi am jucat ultima carte, felicit băieţii pentru jocul prestat şi victoria obţinută! Ca să dai 6 goluri în deplasare trebuie să joci. Cei de la Gătaia, sincer vă spun, nu merită locul pe care îl ocupă, au echipă bună. Astăzi am avut un arbitraj foarte bun, eu am spus de la sfârşitul turului că Manea este cel mai bun arbitru din liga a patra, chiar dacă astăzi cred că am primit cinci galbene iar gazdele nici unul. Încă o dată, felicit băieţii şi brigada de arbitri, dar îmi pare rău de cei de la Gătaia că au retrogradat…”

Au arbitrat: Alexandru Manea – Alexandru Filip şi Denis Mihăescu. Observator de arbitri Gheorghe Cuteanu iar delegat de joc Ionel Bolog. În tur, o-1.

Revenim…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: