Suspiciuni nefondate pe adresa unui observator de arbitri în Campionatul Județean Timiș. Vorbe și apeluri telefonice…

AJF Timiș are în grijă destule aspecte imediate, dat fiind disputarea astăzi și mâine a unei runde intermediare în liga a IV-a, Divizia D, însă a mai inserat unul pe ordinea de zi a celor din sferele înalte ale forului județean, care s-au sesizat într-un caz ce nu necesita însă nici cea mai mică atenție, pentru că suspiciunile emanate n-aveau de-a face cu realitatea factuală.

Vâltoarea a survenit din nimic în jurul partidei AS FC Jebel – CS Millenium II Giarmata, disputată duminică de la ora 17 pe arena comunală din localitatea timișeană și tranșată de gazde cu 2-1 în prelungiri dintr-o lovitură de la 11 metri corect acordată de centralul Raul Ciev, însă n-are de-astă dată absolut nimic de-a face nici cu maniera de arbitraj, nici cu derularea în sine a meciului ori cu jucătorii participanți la întâlnirea din etapa a XIX-a în Seria a II-a din Campionatul Județean Timiș, ci cu suspiciunile manifestate și împărtășite de unul dintre arbitrii asistenți pe seama observatorului de arbitri.

Centralul Raul Ciev a fost asistat la cele două margini de Andrei Martinovici și Roxana Cișmaș-Malac, iar aceasta a anunțat după încheierea partidei că nu va mai efectua deplasarea înapoi spre Timișoara în același autovehicul și cu aceiași colegi delegați precum la dus, pe drumul spre Jebel, optând în schimb să apeleze în acest sens la ajutorul tatălui său, Romeo Malac, președinte al AJF Timiș, care să sosească la fața locului dintr-o altă localitate și să o conducă în oraș. Iar motivul invocat de asistenta numărul 2 ține de suspiciunea sa pe adresa observatorului de arbitri al partidei, Nicolae Pleșa, că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, cu mențiunea că respectivul delegat al AJF Timiș fusese șofer la volanul autovehiculului cu care a efectuat deplasarea dus la Jebel brigada de arbitri.

Pleșa a negat cu absolută vehemență aceste speculații, la fel cum și colegii săi de delegare, doi arbitri și observatorul de joc Ghiorghe Bucșă, au spulberat suspiciunea asistentei că observatorul de arbitri ar fi fost ”pilit”, ceea ce n-a fost cazul. Surprinzător este însă că Bucșă a fost apelat telefonic luni de câteva ori de însuși secretarul general al AJF Timiș, Florian Mierea, care l-a interpelat în acest caz, observatorul de joc explicând că Pleșa a fost într-adevăr ceva mai moleșit, însă nicidecum sub influența băuturilor alcoolice, ci și-a exercitat cum se cuvine pe parcursul jocului atribuțiile ce-i revin ca observator de arbitri.

În consecință, Bucșă a refuzat să răspundă solicitării de a efectua completări în acest sens în raportul său de observare a jocului, subliniind că nu are de ce să o facă, dat fiind că nu este cazul iar suspiciunile sunt nefondate, speculații fără acoperire faptică în cazul observatorului de arbitri Nicolae Pleșa. 

Care a și efectuat deplasarea înapoi spre Timișoara la volanul autovehiculului cu care a parcurs drumul dus înaintea partidei de la Jebel, ceea ce sugerează o dată în plus că observatorul de arbitri nu întâmpina problema invocată pe baza unor suspiciuni lansate de asistentul numărul 2.

Pleșa s-a arătat contrariat de acuzațiile care i s-au adus, iar colegul său observator de joc Bucșă a spus că nu poate să înscrie în completare asemenea suspiciuni nefondate, indiferent de faptul că a fost apelat luni de două-trei ori de însuși secretarul general al AJF Timiș.

Gazda AS FC Jebel s-a distanțat astfel la 3 puncte de învinsa CS Millenium II în urma acestui succes din runda a IV-a a returului în Seria a II-a din liga a cincea timișeană cu numai 14 cluburi, după retragerea a doua în cursul turului, ambele în zona mediană a ierarhiei. Ultimele rezultate din Campionatul Județean Timiș și clasamentele, pe coloana dreaptă.   

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Suspiciuni nefondate pe adresa unui observator de arbitri în Campionatul Județean Timiș. Vorbe și apeluri telefonice…

  1. David spune:

    David din Sag
    Cum este posibil sa afirmi un lucru ce nu este adevarat,acest domn a fost politist si nu a consumat bauturi alcolice,cum o pustoaica in loc sa fie la cratita este arbitru facuta de taicasu’ si sa acuze lucruri ne adevarate si inventate,de ce au ramas la masa…..dupa meci si nu ia spus in fata lucrurilor pe nume inainte si dupa meci.

    • Misku lica spune:

      Nu sint atit de aproape sa.vad sa analizez si sa dau verdicte simtul meu si finetzea de a cunoaste adevarul si tot ce misca in AJF.MA FACE SA-I DAU DREPTATE DOMNISOAREI ASISTENT MALAC.NU A AVUT NICI UN MOTIV SA AFIRME ACESTE LUCRURI.LA.AJF.TIMIS.A PLECAT DL.LATZA DAR AU RAMAS CEI VECHI PE CARE II CUNOSC MAI BINE CA BUZUNARUL MEU.IL CUNOSC SI PE PLESA VIZAVI DE DOMNIA SA CE DACA A FOST POLITIST? SE STIE CA SI EI BEAU.ASA CA MERG PE MINA FETEI DOMNULUI MALAC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: