Szekely, accidentare la cap în amicalul Lugoj – Recaş 3-4

Szabolcs Szekely, golgeterul în vîrstă de 26 de ani al liderului seriei a V-a în Divizia C, ACS Recaş, pentru care a marcat în tur 11 goluri din totalul de 26 al verzilor, s-a accidentat miercuri după-amiază la cap, la puţin timp după ce înscria în victoria echipei sale la Lugoj, 4-3 (3-1) cu CSM, suferind o hemoragie nazală odată ce a ajuns la pauză în vestiar, în urma unei violente lovituri cap în cap cu Argatu.

Atacantul s-a lovit în zona sinusului nazal. Szekely a fost ulterior transportat cu Ambulanţa la Spitalul Municipal din Lugoj, pentru o investigaţie tomografică, la patul său sosind şi antrenorii şi conducerea clubului recăşean. Aşadar a fost un meci amical cu final nefericit între liderii din C5 şi Divizia D Timiş, accidentarea golgeterului survenind cu 3 minute înaintea pauzei.

Rămîne de văzut care sunt consecinţele acestei accidentări, în contextul în care ACS Recaş va debuta în retur peste două săptămîni, sîmbătă 17 martie, pe teren propriu, cu FC Hunedoara, printr-o nouă amînare a startului, de la finele săptămînii viitoare, din 10 martie.

ACS Recaş s-a desprins deja în prima dintre cele două reprize a cîte 50 de minute disputate pe terenul secund al lugojenilor, gazde care doar au reuşit în 3 rînduri să reducă din handicapul de două goluri. Cosmin Petruescu i-a aliniat în prima parte pentru divizionarii C pe Burtic – Mînecan, Ştreangă, Şeroni, Ticană – Boldea, Chivoiu, Trandu, Nanu – Szekely şi Enciu, iar la reluare şi pe Amarinei – Opriş, Aldana, Cuciorvă, Moroşanu, Ciobanu şi Paleacu.

Pentru recăşeni va urma sîmbătă amicalul cu Progresul Gătaia, probabil pe teren propriu. A fost aşadar 3-4 (1-3), în reprize a cîte 50 de minute, cu Remus Bărburescu reducînd la 1-2 cu o reluare cu capul, dintr-o lovitură liberă executată din tuşă de Argatu, după ce oaspeţii deschideau seria golurilor din acţiune, prin Enciu şi Nanu. Szekely a marcat şi el, înaintea nefericitei accidentări, iar la reluare Cuciorvă a izbutit un eurogol de la 30 de metri, în colţul lung, pentru 2-4. Flavius Tulcan, noua achiziţie a Lugojului, a ochit colţul lung dintr-o pasă „în gaură” plasată de Tudor Onae, făcînd 2-3, şi tot el a stabilit scorul final, 3-4, după ce Stoica nimerise bara iar mingea revenea în careu.

CSM Lugoj a apelat mai întîi la Micşa – Horia Oane, Anghel, Hromei – Ploscariu – cpt., Vînătu, Argatu, Rebenciuc – Tulcan, Bărburescu, Stoica, în prima parte liderul scîrţîind cu un joc total nemulţumitor de apărare, explicabil prin prisma faptului că era doar al doilea joc în sistemul 3-4-3 şi totodată unul cu improvizaţii de personal.

La reluare, lugojenii au evoluat cu Dragostin – Horia Oane (70, Solomon), Rebenciuc, Marcu – Dovlete, Ploscariu (70, Popa), Tudor Onae, Ardelean – Stoica, Gruneanţu, Tulcan.

Dacă ACS Recaş l-a pierdut momentan pe Szekely, care în cel mai fericit caz poate scăpa cu o simplă contuzie, avînd nevoie de supraveghere medicală, în schimb CSM Lugoj a avut infirmeria sa, cu excepţia lui Călin Bota, care a fost învoit, absentînd Moza (fisură la metatarsiene), accidentat fiind în meciul amical de sîmbătă, 3-2 la Poli juniori A, Dobra şi Bărbulescu, răciţi, Ciorei, suspect de apendicită, Foale, cu o disjuncţie intercostală, în vreme ce Solomon nu este complet refăcut după o infecţie la rinichi.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: