Szekely stopează spre final seria de 3 fără eșec a Giarmatei

Învingătoare la 3-4 goluri diferență în ultimele două meciuri acasă dar și câștigătoare în ultimele două etape prin a înscrie câte 5 goluri, CS Național Sebiș și-a continuat în această după-amiază seria de succes, stopând-o în schimb pe cea a mai tinerei garnituri de la CS Millenium Giarmata, printr-un unic gol marcat cu un sfert de oră înainte de final de ”vulpoiul” Szabolcs Szekely.

Reveniți în ultimele două săptămâni pe căi victorioase după drastica înfrângere cu 4-0 la Chișineu Criș, elevii lui Călin Cojocaru n-au ratat prilejul să treacă astăzi de la ora 15 de oaspeții timișeni, Szabolcs Szekely asigurând gazdelor în cele din urmă toate punctele printr-o lovitură de cap de la marginea careului mic din centrarea lui Petculescu.

CS Millenium, autoare a unei serii de 3 meciuri fără înfrângere, 2-1 acasă cu reșițenii, 2-2 la Avrig și 3-2 săptămâna trecută pe teren propriu cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, s-a prezentat la Sebiș într-o poziție suficient de confortabilă în ierarhie, în prima jumătate, la numai 3 puncte în urma celor de la Național, însă n-a putut împiedica victoria arădenilor, care au urcat astfel pe locul trei.

Cel mai aproape de gol au fost gazdele în minutul 55, când același Szekely a șutat în transversală, din afara careului, în cele din urmă tot experimentatul atacant aducând victoria.

”O victorie meritată a gazdelor, mai determinate decât noi, cu un lot mai experimentat și valoros. Am încercat să ne ridicăm la nivelul lor dar n-am jucat conform așteptărilor. Mergem înainte!” a spus după înfrângere antrenorul oaspeților din Giarmata, Răzvan Leucă.

CS Millenium va mai avea două deplasări în județul Arad în această toamnă, la Pâncota, cu CS Șoimii Lipova, și la Chișineu Criș, intercalând și ieșirea la Galda, dar mai întâi meciul acasă cu nou-promovata CS Ocna Mureș, din județul Alba.

*

CS Național a început meciul cu Gakos – Goșa, Ciochină, Dumitrache, Susan, Pintea, Petculescu, Vereș, Ankomah, Szekely, Enciu.

CS Millenium: Narița – Cochințu, Gavruță, Covăsală, Sporin, Stupu, Ferțu (85, Ciubotariu), Ochea, Marius Călin (70, Gînju), Popan (55, Damian), Beloescu.

Rezerve: Trifon, Buzdugan, Florin Călin, Olteanu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: