Szekely Szabolcs, ”dublă” pentru CSM Lugoj, dar tot golgeterul Bozian înscrie mai des

CSM Lugoj a încheiat prima săptămână de pregătiri prin a disputa sâmbătă dimineață întâiul meci amical din această vară, în compania aceluiași sparring-partner cu care antrenorul Cosmin Petruescu își începe în mod tradițional seria jocurilor de verificare, indiferent de gruparea la care a activat, și anume FC Bazoș, la ora actuală o formație nou-promovată, în Divizia D Timiș.

Ocupanta podiumului în ediția 2016-2017 a Seriei a IV-a în Liga 3 a găzduit întâlnirea de verificare pe principala arenă din Lugoj, completând astfel o primă săptămână de antrenamente ce a inclus în trei cazuri și câte două sesiuni pe zi, cu speranța ca de luni să continue pregătirile într-o formulă aproximativ completă în vederea conturării efectivului pentru noua stagiune. Astfel, momentan nu s-au alăturat lotului jucătorii cu care CSM negociază semnarea unor înțelegeri, în pregătiri aflându-se în schimb mai mulți juniori dintre care ar unii ar putea fi preluați cu dublă legitimare de la ”pepiniera” locală CSȘ.

Dintre cei sosiți în această vară, Petruescu a apelat sâmbătă la atacantul Szekely Szabolcs și la fundașul de bandă Daniel Filip, fiecare jucând în prima oră a amicalului cu nou-promovații în liga a patra, cu mențiunea că unicul component al ocupantei locului 3 în seria vestică din Liga 3 care a continuat pe tot parcursul disputei din acest weekend a fost fundașul sârb Radak.

 

Lugojenii au rulat toți cei 3 portari, în jumătăți de oră egale, începând cu Păduraru și continuând cu David Filip iar din minutul 60 cu Iordache, pe când în câmp au efectuat 3 înlocuiri în minutul 30 iar alte șase după prima oră de joc.

Cosmin Petruescu i-a încercat sâmbătă pe Păduraru – Daniel Filip (minutul 60, Rațiu), Radak, Miculescu (30, Ciobanu), Roșie (60, Stoian) – Olariu (30, Precupanu), Ciubotariu (30, Marta), Dobra (60, Mărmăneanu), Grega (60, Cărăbaș) – Szekely (60, Ștefoni) și Bozian (60, Maier).

Au apărut așadar mai mulți exponenți ai generațiilor tinere, Ștefoni – născut în anul 1998 și pe care Petruescu l-a crescut în ”pepiniera” CSȘ, Stoian, din generația 1999 și șlefuit tot de antrenorul principal al divizionarei C, respectiv Rațiu (n. 2000), Maier (n. 2001) și Cărăbaș (n. 2001), îndrumați la juniori de antrenorul Simion Moatăr. N-au jucat sâmbătă dintre juniorii aflați în pregătiri cu divizionarii doar cei din generația 2000, și anume Cuculea, Mihoc și Șișcovici.

Ca rezultat al amicalului derulats pe căldură de la ora 10,30, CSM s-a impus cu 7-0 (5-0), principal responsabil cu golurile fiind marcatorul numărul 1 al lugojenilor în campania precedentă, Bogdan Bozian, care a înscris de 3 ori, Szekely Szabolcs semnând o ”dublă” la debutul său pentru timișeni iar juniorii Rațiu și Maier câte un gol.

La fel și săptămâna viitoare, antrenamente și un meci amical sâmbătă la Lugoj, cu gruparea preluată de Marcel Băban din acest an 2017 în Seria a IV-a din Liga 3, CS Nuova Mama Mia.

Din partea proaspetei divizionare D, campioană în 2017 într-una din seriile ligii a V-a timișene, Sorin Tomoș a apelat la Tcaciuc – Anițaș, Slabu, Secoșan, Bungău – Curea, Nedelcu, Vânătu, Radu, Achimov și Pistrițu, iar pe parcurs și la Dobre, Frenț și Zarin.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: