TAS oferă în câteva săptămâni temeiul respingerii apelului Timişoarei

Ce mai fabulos dosar a fost înaintat de polişti la Tribunalul de Arbitraj Sportiv întru răsturnarea deciziei Comisiei de Apel, nu s-a dat publicităţii, în schimb comisia TAS şi-a încheiat comunicatul remis astăzi la amiază de la Lausanne pe portalul oficial www.tas-cas.org prin a înştiinţa că va oferi în câteva săptămâni temeiul respingerii apelului clubului timişorean.

Cu alte cuvinte poliştii, cu cine-o mai rămâne din şandrama, mai au timp să se pregătească exact o lună până la debutul din 19 august în liga a doua, unde se vor regăsi cot la cot cu alde Gloria Bistriţa ori FC Bihor şi UTA… Dar iată comunicatul publicat de TAS:

„Curtea de Arbitraj Sportiv (CAS) a luat deciziile în următoarele patru cazuri privind cluburile de fotbal româneşti şi licenţele lor pentru sezonul 2011/2012 al Ligii 1 a campionatului României şi pentru competiţiile UEFA: Fotbal Club Timisoara SA v UEFA; Fotbal Club Timisoara SA v. Romanian Football Federation; CS FC Bihor Oradea v. Romanian Football Federation & Romanian Professional Football League; „Club Fotbal Gloria 22″ Bistrita v. Romanian Football Federation & Romanian Professional Football League. Cele 4 apeluri au fost respinse iar deciziile atacate care au fost luate de autorităţile competente din România şi de către UEFA au fost confirmate în întregul lor. Cluburile din România şi-au înscris apelurile în 14 şi 22 iunie 2011 şi toate părţile implicate au fost de acord ca arbitrajul lor să fie urmat într-o manieră expeditivă; apelurile au fost încredinţate aceleiaşi comisii de arbitraj a CAS şi o agendă de lucru procedurală a fost stabilită cu acordul părţilor, ce a premis ca înmânarea notificărilor scrise să fie completate până în 11 iulie 2011, cu audierile găzduite de sediul CAS în 13 şi 14 iulie 2011. Ca rezultat al respingerii apelurilor, cele 3 cluburi nu au o licenţă să concureze în Liga 1 a campionatului României pentru sezonul 2011/2012 iar FC Timisoara SA nu are o licenţă pentru a lua parte în competiţiile UEFA din acest sezon”.

Ca o consecinţă, poliştii mai aşteaptă acum doar ţintarul seriei a doua din Divizia B, cu punct de interes derbyul cu UTA, iar ridicarea ştachetei la caviarul preconizat, visat şi anticipat în iarnă de mai marii alb-violeţi, de la nivelul lojelor din Champions League, e doar o amară salată alterată nu de caniculă, ci de transferuri de la Benfica şi incapacităţi de plată.

Concluzia ar fi doar una. A-fa-ră! Afară din Timişoara cu vânzătorii de false iluzii ce au retrogradat clubul fanion din prea multă incompetenţă şi atotştiutoare apariţii televizate fie şi pe când angajaţii îşi marcau autogoluri pe „Dan Păltinişanu”, iar foştii lor asociaţi de la municipalitate să se spele pe cap cu atâta amar de parteneriat. Să vină Lepa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: