Teletin, din nou gol de 3 puncte, Condor căzut după 13 minute

Campionatul Judeţean Timiş, liga a V-a, a consemnat în etapa a 25-a, din week-end, două victorii în deplasare ale liderilor celor 3 serii, învingători pe linie. Rezultatele din cele 3 serii, conform obicieiului, în josul coloanei din dreapta. Pe lîngă reportajele publicate aseară de la două dintre partide, alte cîteva scurte consideraţii generale…

Emanuel Teletin, din nou un gol decisiv pentru Bega Belinţ: după cel din derby-ul de 1-0 cu FC Bazoş, acum un altul de 3 puncte, 3-2 în deplasare

Astfel, Ghiroda a învins cu 7-0 la Urseni, în Seria a II-a, iar Bega Belinț s-a impus cu 3-2 în Seria a III-a, Emanuel Teletin aducînd toate cele 3 puncte în ultimele minute, după ce Cosmin Ripan marca de două ori în prima repriză, în vreme ce Unirea Sânnicolau Mare a învins pe propriu teren cu 5-0 pe rivala sa Plavii Delia Sânpetru Mare.

Mai puţin s-a jucat la Periam, unde gazdele și-ar fi dorit o revanșă zdrobitoare în dauna celor de la Cărpiniş, dar nu a fost să fie, pentru că vizitatorii au descins „pregătiţi” și au rezistat doar 13 minute, răstimp în care au primit 4 goluri, pentru simplul motiv că au început partida în doar 7 componenţi.

Totul s-a sfîrşit în minutul 13, la scorul de 4-0, cînd un tînăr de 14 ani a fost lovit cu mingea în față și nu a mai putut continua jocul, arbitrul oprind disputa, conform regulamentului.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 2

 


Alte articole legate de acest subiect: