Teletin şi Terec, din penalty, conturează dinaintea pauzei AC Belinţ – Arsenal Făget 2-1

AC Belinţ a obţinut cea de-a treia victorie la rînd acasă, duminică, în jocul cădere de cortină peste etapa a şaptea a Diviziei D Timiş, dublîndu-şi avantajul deja în minutul 42:
AC Belinţ – Arsenal Făget 2-1 (2-0).

Nou-promovata rămîne astfel neînvinsă pe teren propriu, unde după 0-0 în etapa inaugurală, cu FC Auto, respectiv 4-0 cu jimbolienii şi 3-1 cu AS FC Deta, a trecut acum şi de gruparea preluată din acest sezon sub aripa Făgetului. A fost vorba de fapt despre încleştarea formaţiilor de D din estul judeţului nostru.

Aşadar din nou victorie pe teren propriu pentru elevii pregătiţi de Dafin Danciu, Teletin deschizînd scorul în minutul 15, în urma unui şut de la 25 metri, la care mingea a bătut în faţa portarului Coca şi a intrat în plasă.

Cu trei minute înainte de pauză, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, pentru un fault asupra lui Ripan, şi Terec a înscris făra probleme: 2-0. După pauză, oaspeţii au reuşit golul de onoare, în minutul 60, prin Ţofei.

AC Belinţ urcă aşadar în prima jumătate a clasamentului, cu 11 puncte din 21 posibile, pe cînd făgeţenii rămîn cu două victorii în cont.

AC Belinţ: Costinean – Guţiu, Terec, Băran (min. 77, Ilic), Mihăescu, Grozoni, Onae Horea, Bărbulescu, Onae Tudor, Teletin, Ripan. Antrenor: Dafin Danciu.

Arsenal Flacăra Făget: Coca – Neghiţă, Căliman, Moroaică, Benescu (min. 70, Dumitrescu), Nenescu (min. 60, Papuc), Brazovan, Tomoş, Ţofei, Oprea, Felea. Antrenor: Adrian Brazovan.

Arbitri: Cristian Ţuţurigă – Alexandru Filip şi Dan Gabriel. Observatori: Aurel Bobu şi Cornel Bătrânu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: