Timișenii încep perfect cu capul dar sunt ajunși din urmă: Gloria Lunca Teuz Cermei – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3-3 (1-3)

Egalitate de puncte, în cele din urmă egalitate și pe tabela de marcaj în duelul arădean-timișean de mijlocul clasamentului. Start furtunos de retur pentru galben-albaștri, 0-2 în debutul întâlnirii, încheiată cu două goluri ale gazdelor în ultimele 5 minute… Gloria Lunca Teuz Cermei – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3-3 (1-3).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 5 al meciului din etapa a XVI-a, prima din retur în Seria a IV-a din Liga 3, Mureşan centrând şi Velici reluând cu capul din 6 metri, 0-1. Și au dublat avantajul pe contraatac,  Mancaş pe dreapta, centrare şi cap Baranyi din 10 metri: 0-2.

Dar după mijlocul reprizei I și-a intrat în rol și Gloria, în minutul 24, când Vezan a centrat din corner iar Ionuț Ianc a pus latul din 5 metri: 1-2. Și totuși, după ce în minutul 43 Baranyi înscria un gol anulat pentru ofsaid, minutul 45 aducea redesprinderea vizitatorilor, cu Mancaş la pupitru. Centrare în faţa porţii, unde Sebastian Budur a şutat la colţul scurt: 1-3 la pauză.

La reluare, Baranyi a şutat de la 18 metri iar portarul a respins, Velici înscriind dar și acest gol a fost anulat pe motiv de ofsaid, eronat interpretat.

Finalul a aparținut în schimb arădenilor din Cermei, în minutul 85 reducând din handicap prin Djambou, intrat la pauză în locul lui Matiș, iar în minutul 90 egalând la trei prin Iuga, cu capul, din centrarea lui Vezan din lovitură liberă de la 17 metri. ”Galbenii” lui Bura pierdeau trei puncte mari, deși cu 3 goluri marcate în deplasare…

Și vine Deva, după care un alt periplu arădean, spre Chișineu Criș…

Vlad Bura: ”Am condus cu 2-0 şi 3-1, am practicat un fotbal curat şi am controlat jocul. Din nefericire, acest lucru nu se reliefează în rezultatului final. Îmi pare rău că am ratat victoria pe care băieţii o  meritau!”

*

CS Gloria Lunca Teuz Cermei: Dagău – Udrea (min. 87, Todoran), Iuga, Burlă, Sabău – Vezan, Daniel Lazăr, Ianc – Bodri, Matiș (min. 46, Djambou), Cocină  (min. 66, Gruiescu).

Antrenor: Flavius Moisă.

Pe bancă: Deak, Pop, Ciubotariu, Petcuț.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Mosoarcă – Vlădia, Bocşan, Mureşan – Mancaș, Adrian Lazăr, Simedru, (min. 66, Stupu), Ghinescu (min. 65, Ciobanu) – Velici (min. 70, Kayondo), Baranyi (min. 85, Ungureanu), Budur.

Antrenor: Vlad Bura.

Pe bancă:  Barbu, Goța, Bâte.

Arbitri: Alexandru Suvar – Emeric Tocai, Daniel Nagy (toți trei din Sibiu). Observator de arbitri: Dan Miholcea (Bocșa), delegat de joc  Marius Ștefan (Orăștie).

Rezultatele etapei a XVI-a în C4, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = optzeci unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: