Timişoreanul Dragomir, de la ACS Poli, integralist şi marcator pentru România U16: 1-2 cu Serbia în Rusia

Vlad Dragomir, juniorul lui ACS Poli Timişoara, a fost din nou titularizat de Adrian Boingiu, laolaltă cu colegul său de club Andrei Mezin, în rol de vârf, în formaţia României sub 16 ani, care a disputat joi al doilea său meci la patrulaterul amical internaţional juvenil de la Izmailovo-Moscova dotat cu trofeul „Star Way”.

Dragomir, care a fost cooptat deja de Dan Alexa în lotul secund-divizionarei de seniori, a egalat pentru România U16 puţin după pauza partidei cu Serbia U16, în minutul 47, vecinii de la sud-vest repreluând decisiv conducerea în minutul 73: 1-2.

Dragomir, devenit în această vară vicecampion naţional de juniori B cu ACS Poli Timişoara, unde a fost îndrumat peste ani de Sorin Vlaicu, a jucat toate cele 80 de minute, iar colegul său Andrei Mezin a evoluat o oră, fiind înlocuit în avanposturi cu Ganea, de la alb-negrii Clujului.

Fundaşul Cristian Podină, tot de la ACS Poli, a intrat la pauză în locul dinamovistului Gheorghe, iar Raul Vidrăşan, şi el de la timişoreni, a fost folosit din minutul 69, la mijloc, în locul lui Ene, de la Academia Gheorghe Hagi.

Juniorii români începeau cu acelaşi 11 şi cu alte două zile înainte, când dispuneau cu 3-0 de gazda Rusia U16, şi anume Iliescu (Drobeta Turnu Severin) – Gheorghe (Dinamo), Boboc (Academia Gheorghe Hagi), Dima (Dinamo), Neciu (Academia Gheorghe Hagi) – Dragomir (ACS Poli), Ivănescu (Şcoala Gheorghe Popescu), Ene (Academia Gheorghe Hagi), Craiu (Real Madrid), Micovschi (Luceafărul Oradea) – Mezin (ACS Poli).

România U16 mai are de jucat în Rusia cu Cipru U16.

* Nuno Claro şi-a reziliat joi 21 august contractul cu ACS Poli Timişoara, care îl achiziţiona înaintea sezonului 2013-2014, jucat de alb-negri în Liga 1.

* ACS Poli îl va testa cu ocazia amicalului de sâmbătă de la 11, de pe Colterm, cu CS Metalul Reşiţa, ultimul înaintea deplasării din prima etapă la CS Mioveni, pe atacantul sârb de 28 de ani Slobodan Terzic, ultima oară la Borac Klisa, din eşalonul trei sârbesc. Ovidiu Petre va fi în schimb indisponibil măcar pentru runda inaugurală, în urma rupturii musculare suferită la antrenamentul de luni, dar Scutaru, Bocşan, Balaure şi Pedro Henrique au revenit în pregătiri cot la cot cu colegii, după probleme medicale, recuperarea ultimului decurgând normal. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: