LPS Banatul și Colterm, la Lazio Cup Junior, de 2002

Două formații timișorene de juniori D vor participa în partea a doua a săptămânii viitoare la ediția secundă a competiției internaționale juvenile ”Lazio Cup Junior”, rezervată categoriei de vârstă 2002, la care și-a anunțat participarea și Juventus Torino.

LPS Banatul Timișoara, antrenată de Cristi Petcu, o garnitură care a fost la un pas de prezența anul trecut în Brazilia la ”Danone Nations Cup”, după ce juca la Academia Gheorghe Hagi finala ”Cupei Hagi Danone”, precum și concitadina Colterm Timișoara, cu Nicu Butnărașu pe banca tehnică, vor evolua la Piglio în grupele patrulater G și H, după cele câte 3 apariții în seriile preliminare având ocazia unor alte dispute și în jocurile eliminatorii de clasament. SSC Napoli, care își va apăra trofeul, cucerea ediția inaugurală după o finală câștigată cu 4-1 cu AS Urbetevere Calcio. La start se vor regăsi 32 de grupări, printre care și prestigioasele cluburi locale SS Lazio și AS Roma, dar și de peste hotare, inclusiv din Japonia, FC Ga Tokyo. De fapt, la prima ediție participau și Interstar Sibiu respectiv maghiarii din Szeged dar și chinezii din Hubei, de această dată apărând polonezii de la KS Mieszko Gniezno.

LPS Banatul le are drept colege de grupă pe Football Academy Pontecorvo, Cosmano Sport Foggia și Tor di Quinto iar Colterm pe Sermoneta, Vigor Perconti și Area Virtus Ludi Bari. Jocurile vor consta în două reprize a câte 20 de minute, în garnituri de 11 sportivi, fiind programate în 4 zile consecutive, de joi până duminică, iar loturile aliniate au în componență câte 18 jucători.

Turneele internaționale juvenile de la Lazio Camp, omologate de UEFA, includ în această primăvară și competiția ”Lazio Cup”, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție și câștigată în precedentele două rânduri de Internazionale, de această dată anunțându-și prezența la start și Fiorentina și AS Roma, respectiv ”Lazio Summer Cup”, aflată la ediția inaugurală, pe 30 mai – 2 iunie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: