Timișul, baraj la Șag celor 4 victorii succesive afară ale Unirii Tomnatic: 1-1 (1-0)

După 3 victorii ale gazdelor și două ale vizitatorilor, în meciurile jucate astăzi de la ora 11 în deschiderea rundei a XI-a din Divizia D Timiș, partida de după-amiază a adus și o remiză: CS Timişul Şag – Unirea Tomnatic 1-1 (1-0).

Singurul meci disputat după-amiază în cadrul etapei în curs din liga a IV-a județeană în Timiș s-a încheiat la egalitate pe terenul din Şag, între echipa grupării din localitate, CS Timişul, care a deschis scorul după mijlocul primei părți, şi Unirea din Tomnatic, care a egalat în primul sfert de oră după pauză: 1-1 (1-0).

Oaspeţii s-au prezentat la teren fără antrenorul principal, Leo Naidin, respectiv fără Grigore şi Oros, suplinirea pe banca tehnică venind cu succes din partea secundului Răzvan Popaluca.

Şi gazdele au renunţat la trei jucători după meciul catastrofal de la Seceani, pierdut cu 6-0, și anume Imbrescu, Buruiană şi Cătălin Costea, cel care a fost eliminat în etapa trecută.

Iar CS Timișul a deschis scorul în minutul 25 prin Raul Dragomirescu, gol pentru ceea ce avea să însemne un punct, al doilea 1-1 al celor din Șag pe teren propriu în ultimele 5 runde.

Căci în mitanul secund oaspeţii au egalat din nou prin portarul Andrei Nicuşor Bogdan, din lovitură de la 11 metri, în minutul 55: 1-1.

Iar în ultimul sfert de oră Bogdan Piloiu a văzut cartonaşul roşu din partea arbitrului Raul Ciev, pentru un fault din postură de ultim apărător. Vizitatorii s-au menținut însă fie și în 10 la egalitate pe tabela de marcaj, ceea ce înseamnă pe de altă parte că li s-a rupt firul victoriilor în deplasare, 4-0, 4-2, 6-1, 1-0…

CS Timișul s-a reabilitat așadar parțial după ultimele două deplasări pierdute la scor, întrerupând succesele afară ale Unirii Tomantic, încă imbatabilă în 6 ieșiri pe terenuri adverse.

Au jucat următoarele formaţii:

CS Timișul Şag: Boboiciov – Costea Bogdan, Gîtin, Beloescu, Moga, Raul Dragomirescu, Dean Ianoşev , Bîrsanu, 9., Seculin, Damian (min. 62, Flavius Roşu).

Pe bancă: Feher, Horga şi Ciobanu.

Unirea Tomnatic: Andrei Bogdan – Ardelean, Piloiu, C-tin Popa, Timofte (min. 46, Apostol), Tomescu, Pătraşcu, Antemie (min. 70, Răzvan Popaluca), Berar (min. 46, Nemiţeanu), Sandu, Moricz.

Pe bancă: Ciocani.

*

Adrian Ianoşev (manager sportiv CS Timișul Şag): ”Felicit jucătorii pentru caracterul de care dau dovadă, individual şi colectiv, mă refer la efortul şi dăruirea în joc. Apreciez apropierea primarului Flavius Roşu de echipă, este trup şi suflet pentru echipă. Și de apreciat modul foarte bun în care a evoluat în teren şi a contribuit decisiv la acest rezultat”.

Răzvan Popaluca (antrenor secund Unirea): ”Am prestat un joc slab, dar sunt mulţumit de rezultatul obţinut şi îi felicit pe jucătorii mei, care au scos acest egal la vicecampioana Diviziei D din campionatul trecut”.

Clasamentul actualizat după cele 6 rezultate de astăzi și programul rundelor a 11-a și a 12-a, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: