Timișul Șag, cele mai multe goluri în 2012-´13: 5-1 cu Jimbolia

Timișul Șag a stopat astăzi o serie de 10 jocuri fără înfrîngere a Jimboliei, marcînd pentru prima oară 5 goluri în acest campionat, sezon în care doar în trei rînduri înscria mai mult de două, și atenuîndu-și astfel grijile în privința menținerii în Divizia D Timiș: 5-1 cu FC Marcel Băban.

Fără Ovidiu Popescu, care și-a ispășit cea de-a treia și ultima etapă de suspendare, FC Marcel Băban Jimbolia n-a făcut față solicitării fizice, în situația în care, după intermediara de miercuri seară, a mai evoluat și vineri la ora 10, onorînd ocazia de a evolua pe terenul arădenei UTA, într-o partidă amicală.

Moldovan, în prima repriză, și un autogol al alb-roșilor de pe Mureș, în partea a doua, constituiau reușitele timișenilor pe legendara arenă a divizionarei B, care s-a impus cu 5-2, într-un meci disputat ieri de la ora 10.

Drept urmare, jimbolienii au încasat 5 și pe malul Timișului, cînd doar au mai avut forța să riposteze la reușita lui Ciobanu, autor în minutul 5 al deschiderii scorului. Coțofan a trimis în propria poartă în minutul 9, în urma unui corner executat la colțul scurt de Patrik Niță, acesta avînd să rămînă unicul gol al Jimboliei.

Dar cei din Șag s-au redesprins în ultimele minute ale primei părți, prin Tăut, în minutul 39, și autogolul lui Doda din minutul 43, la pauză fiind 3-1, și au mai punctat la reluare și prin Foldi, în minutul 68, din penalty, obținut de Iapă, care puncta la rîndul său în minutul 70: 5-1.

”O victorie meritată, într-o continuare destul de bună a prestațiilor noastre. Ne bucurăm că am învins o echipă bună, pe care am prins-o obosită după jocul avut ieri la UTA”, a spus Adrian Ianoșev, antrenor al Timișului.

”Ardelean și Neagu au manifestat astăzi o atitudine extraordinară, s-a văzut că au dat absolut tot și s-au achitat de sarcini, în vreme ce ceilalți jucători au renunțat cam ușor, dar totul este explicabil. A intervenit oboseala, pe care o consider normală”, a explicat antrenorul Octavian Popescu. 

Timișul Șag: Dubou – Indic (Căprioru), Coțofan (Tăut), Situwe, Foldi – Munteanu (Matei), Mititelu, Costea (Petrescu), Ionuț – Iapă, Ciobanu.

Pe bancă: Prăjan – Robotă, Damian.

FC Marcel Băban Jimbolia: Radu (46, Ciubotariu) – Doda, Ardelean, Bătrînu, Neagu – Hîrdău, Achim, Mitru (Andrei Popescu), Niță – Moldovan (Stan), Leonte (Băban).

Pe bancă: Țoțu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 20

 


Alte articole legate de acest subiect: