Toate marchează! Și toată gama rezultatelor, 1, X, 2

Remiza cu goluri de-aseară a constituit preambulul partidelor cu goluri ale tuturor participantelor în matineul de sâmbătă dimineață, în care AS Peciu Nou s-a desprins decisiv încă din prima parte împotriva unui ex-lider iar CS Timișul Șag a răsturnat scorul pe final, impunându-se la Deta.

A continuat așadar etapa a VI-a în liga a patra timișeană iar gazdele și oaspeții și-au împărțit punctele în mod egal în întâlnirile de sâmbătă de la ora 11, consemnându-se o remiză și două meciuri decise la limită.

Voința Mașloc – Cocoșul Orțișoara 1-1 (0-0): Darius Vițan 49 – lovitură de la 11 metri – Sebastian Stoica 47.

Oaspeții au deschis scorul imediat după pauză și au obținut primul punct în deplasare din noul campionat, după două ieșiri pierdute cu 3-1, egalați fiind imediat de pe punctul cu var de cei in Mașloc, aflați la al doilea 1-1 pe teren propriu.

AS Peciu Nou – ACS Carani 3-2 (3-0): Sergiu Iorgovan 2, 34 – foto pagina I, Florin Schipor 28 – Raul Costescu 52, Mădălin Livan 64.

Înfrângere, remiză, victorie, aceasta este linia ascendentă a rezultatelor înregistrate acasă de cei din Peciu Nou, aflați la cel de-al patrulea meci consecutiv fără eșec, dintre care 3 de succes, grație unei desprinderi clare până în minutul 34.

Cei din Carani au redus la limită handicapul în prima jumătate a reprizei a II-a dar n-au evitat al doilea eșec la rând afară cu un identic 3-2.

În fine, și un succes în deplasare, al doilea în acest campionat pentru vicecampioană. A fost de fapt un duel al ocupantelor podiumului după campioană în precedentul sezon: ASO Deta – CS Timișul Șag 4-5 (2-0). Gazdele s-au desprins până la pauză prin reușitele lui Dan Rațiu și Petre Râmneanțu. însă au cedat pasul în ultimele nici 10 minute, de la 4-3.

Clasamentul actualizat și programul etapelor a 6-a și a 7-a, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: