Todea (Național Sebiș): ”Am jucat cu frică, ne-am mulțumit cu un punct”

Național Sebiș n-a simțit gustul victoriei nici în cea de-a doua apariție oficială din 2019, din contră, înregistrând întâia înfrângere în retur, și chiar la finele deplasării la Dumbrăvița, pe terenul nou-promovaților bănățeni: 1-0 (0-0).

Cristian Todea, antrenor al arădenilor, a aplicat dictonul ”dacă nu pedepsești tu adversarul când ai ocazia, va urma ca tu să fii pedepsit, așa-i în fotbal. Am jucat cu frică, am vrut să ne mulțumim doar cu un punct, ori nu acesta a fost scopul, am venit la victorie, asta e ceea ce ne-am dorit. Din păcate, poate a fost ceva trac, emoții, dar miza ne-a copleșit, mai ales în prima repriză. După pauză am jucat mai agresiv. Am pierdut pe final dintr-o fază fixă, ceea ce ne-a demonstrat că fotbalul te pedepsește dacă nu îl respecți”.

Fost principal la UTA, Todea a mai remarcat și că ”am avut și absențe, accidentări care ne-au pus în situația să facem schimbări, căci din păcate nu avem dublură pe posturi”.

Cât despre erorile de arbitraj din repriza a II-a, mai întâi un gol anulat timișenilor și apoi o lovitură de la 11 metri neacordată arădenilor, antrenorul oaspeților învinși a subliniat că ”nu acesta este scopul, să vorbim despre arbitru, eu am grijă de echipa și jocul nostru. Dar mai sunt multe etape, le vom lua pe fiecare în parte și vom vedea câte puncte vom reuși să facem…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 45

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: