„Toţi ne dorim Fotbal Adevărat!”

Drumul Mingii, cea mai amplă campanie Timişoreana legată de Cupa României a debutat sâmbătă seara în Piaţa Unirii din Timişoara, incluzând printre altele un joc de minifotbal între suporteri şi legende ale sportului rege în ţara noastră ca Miodrag Belodedici şi Rodion Cămătaru, o probă de conducere a mingii printre jaloane şi mai ales startul primilor alergători care au demarat campania cu balonul la picior.

Fii unul dintre cei 1000 de români care spun mesajul unei ţări întregi: Toţi ne dorim fotbal adevărat! Drumul Mingii a început la Timişoara!

Legendele înaintea meciului cu suporterii

Legendele înaintea meciului cu suporterii

Sute de români s-au alăturat deja Drumului Mingii pentru a arăta că fără pasiune nu există Fotbal Adevărat. Timp de 40 de zile, ei vor merge cu mingea la picior prin 35 de localităţi. Traseul naţional a început pe 16 aprilie la Timişoara şi trece prin unele dintre cele mai importante oraşe ale României: Craiova (23 aprilie), Piteşti (1 Mai), Galaţi (7 Mai), Piatra Neamţ (15 Mai), Bistriţa (20 Mai).

La evenimentul de lansare din Piaţa Unirii din Timişoara au participat reprezentanţi Timişoreana, domnul Viceprimar Adrian Orza, Legendele Fotbalului Adevărat Rodion Cămătaru şi Miodrag Belodedici, personalităţi ce susţin campania – Adrian Igrişan, solistul formaţiei Cargo, o serie de legende ale fotbalului local (Miroslav Giughici, Florin Bătrânu, Marcel Băban şi Ioan Almăşan) , precum şi timişoreni iubitori ai fotbalului adevărat, care i-au încurajat pe primii oameni care au pornit în Drumul Mingii. Traseul le va da ocazia de a împărtăşi un crez comun, de a uni caractere diferite sub o singură cauză: „Toţi ne dorim Fotbal Adevărat!”.

1.000 de persoane vor duce mingea la picior pe o distanţă de 2.400 kilometri de la Timişoara până la Braşov, oraşul unde se desfăşoară Finala Cupei României Timişoreana, unde unul dintre ei va putea da lovitura de începere a meciului. Aceştia vor fi susţinuţi de mari glorii ale fotbalului românesc, dar şi de personalităţi care cred în valorile Fotbalului Adevărat.

Rodion Camataru şi Miodrag Belodedici

Rodion Camataru şi Miodrag Belodedici

„Ne bucurăm că am putut da startul Drumului Mingii aici, în Timişoara, locul de unde a pornit povestea Timişoreana. Faptul că timişorenii au venit să-i susţină pe primii din cei 1000 alergători, cei care vor parcurge cu mingea la picior drumul spre marea Finală de la Braşov, ne confirmă că există încă mulţi iubitori ai Fotbalului Adevărat în România – mulţi oameni care vor să vadă pe stadioane spectacolul de altădată, jucat cu multă pasiune”, a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timişoreana.

De la Timişoara, alergătorii ajung în Reşiţa pe 17 aprilie, urmând ca în dimineaţa următoare să pornească spre Anina.

Înscrierile pentru Drumul Mingii se pot face pe site-ul www.fotbaladevarat.ro, unde suporterii trebuie să completeze un formular dedicat. De asemenea, înscrierea se poate face şi telefonic, la infoline 021 – 206.41.00, între 9:00 – 20:00. Mai este timp să te înscrii la Drumul Mingii! Grăbeşte-te să fii unul din cei 1.000 şi să îţi faci vocea auzită!

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: