Totic 3: LPS Banatul – ACS Poli 0-7 la juniori B

Dacă în partidele tur dintre concitadinele LPS Banatul și ACS Poli, din toamnă, juniorii A alb-negri se impuneau cu 7-0 pe teren propriu, pe ”Colterm”, în schimb astăzi de la ora 14, în retur, pe terenul liceenilor, au învins cu același scor juniorii B ai celor de pe ”Dan Păltinișanu”, Totic înscriind de 3 ori.

acs-poli-timisoarasigla

 

Așadar, LPS Banatul – ACS Poli Timișoara 0-7 (0-4) la juniori B, liderul revanșându-se cu vârf și îndesat pentru primul pas greșit din actualul sezon, făcut weekendul trecut acasă cu LPS Bihor Oradea, dar și pentru remiza din tur, de pe ”Colterm”, unde se consemna un 2-2.

Favoriții au deschis scorul încă din minutul 3, prin Popan, și n-au slăbit motoarele, Totic marcând de 3 ori iar Kokora dând tonul reușitelor în partea a doua în minutul 60, după care l-au imitat Marin și Cochințu.

Singurul nor negru pe cerul elevilor lui Robert Frușa a fost accidentarea lui Sturz, la genunchi, în minutul 50.

Liderul ACS Poli s-a impus categoric în alcătuirea Mândrea – Haruț, Cochințu, Sturz, Podină, Marin, Andreici, Dincă, Totic, Popan, Kokora. Antrenorul Frușa i-a mai utilizat și pe Găvruță, Istrate, Pop și Sârbu, în vreme ce Contra – Codrean și Lazăr au rămas pe banca de rezerve.

La gazde, profesorul Brândescu a apelat la început la Vicar – Titu, Aldea, Hotca, Nicorici – Muj, Bâce, Fluture, Nramțu – Grigoraș, Copoeru, iar pe parcurs și la Buda, Saizu, Stângă, Toader, pe bancă rămânând Țenche.

Pentru juniorii A și B timișoreni urmează două etape săptămâna viitoare: ACS Poli la Oradea, cu FC Bihor, miercuri de la ora 12, și sâmbătă 28 martie cu UTA Bătrâna Doamnă, iar LPS Banatul miercuri la Arad, cu alb-roșii, iar sâmbătă acasă cu cei din Caransebeș.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: