Totic, ”dublă” la reluare la -8C: ACS Poli II – Timișul Șag 2-0. FOTO

Abia am intrat în cea de-a treia decadă a lunii ianuarie iar iarna este nemiloasă dar ACS Poli Timișoara a organizat astăzi partide amicale pentru ambele sale garnituri divizionare, gruparea din Liga 1 dispunând cu 3-0 de liderul din C4 Național Sebiș iar ceva mai devreme ”satelitul” alb-violeților din Seria a IV-a trecând tot la zero de o divizionară D.

Aflată în cea de-a doua săptămână de antrenamente de iarnă, echipa a doua a celor de pe ”Dan Păltinișanu” a câștigat meciul de debut din 2017, ACS Poli II – Timişul Şag 2-0 (0-0).

A fost într-adevăr primul joc amical pentru ambele formaţii, care s-a derulat la o temperatură tăindu-ți respirația, -8 grade Celsius, astăzi de la ora 11, pe terenul sintetic de lângă stadionul ”Dan Păltinişanu”, şi s-a încheiat cu victoria trupei lui Adrian Stoicov, cu 2-0, prin ”dubla” reuşită de Damir Totic în partea a doua a meciului.

Divizionara C în primul sezon la acest nivel ACS Poli II a învins prin Contra – Sorescu, Sturz, Cochinţu, Podină, Pop, Andreici, Codrean, Popan, Velcotă și Totici, pe parcurs mai jucând și Popeţ, Chericheş, Kokora şi Filip, cu mențiunea că au apărut așadar și unii jucători care au avut diferende contractuale cu clubul în actuala campanie, în vreme ce Andrei Sîntean a rămas pe margine.

Divizionara D Timişul Şag a pierdut cu Toma – Robotă, Adrian Marincu, Diac, Tutunaru, Sturza, Alexandru Marincu, Costescu, Moroşanu, Seculin şi Iorgovan, antrenorul Iulian Munteanu mai apelând și la Traian, Palade, Ropotă, Sinitean, Gîrba şi Mărgineanţu.

Și câteva imagini de la un joc în care sportivii s-au descurcat cu bine în a-și ține echilibrul pe gazonul înghețat și acoperit cu zăpadă, apărând bineînțeles și căzăturile inerente, de care însă n-au avut parte cei de la Ripensia, mai puțin norocoși în a bifa întâiul meci de verificare al iernii, programat astăzi contra celor din Moșnița Nouă dar anulat dat fiind lipsa unei arene disponibile pe fondul condițiilor atmosferice neprielnice…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: