Totic, trei goluri în cascadă: Hunedoara – ACS Poli 1-6 la juniori B

Triumf și la juniori B pentru oaspetea ACS Poli Timișoara în deplasarea din runda a II-a a Seriei 5 în Campionatul Național, 1-6 (1-4) la CS FC Hunedoara, alb-negrii asigurându-și din timp toate cele 3 puncte, cu patru goluri marcate până în minutul 17.

Totic a înscris în minutele 6, 13 și 17, iar Popa în minutul 16, Codrean punctând imediat după pauză, în minutul 41, iar gazdele marcând un autogol în minutul 45, după ce reduceau din handicap în minutul 30, la 0-4.

Fără Fridrich, convocat la echipa a II-a a clubului, și Cochințu, accidentat, Robert Frușa a apelat și la alți juniori din lot față de victoria cu 2-0 din etapa I.

ACS Poli, juniori B: Mîndrea – Sporin, Popa, Lazăr (50, Istrate), Găvruță, Marin (62, Pop), Codrean, Haruț (48, Popan), Totic, Oprea (55, Andrei), Kokora (59, Sîrbu).

”Un joc tratat așa cum trebuie. S-a jucat frumos, juniorii au fost preocupați de joc și mă bucură revenirea cu goluri a lui Totic, care era un pic apăsat de faptul că nu mai înscria, dar s-a descătușat  psihic”, a explicat antrenorul Frușa.

Pe bancă, portarul Contra, rezervă și la juniorii A.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: