Totul sau nimic… UTA – Aerostar Bacău 2-1 (0-1)

A devenit deja un obicei ca echipele vizitatoare care vin la Arad să joace de la început într-un regim ridicat de viteză, căutând să-și surprindă adversarul. Așa s-a întâmplat și cu echipa băcăuană, care a început partida de pe malurile Mureșului cu trei atacanți, în penultima deplasare a sezonului. Această tactică le-a reușit și oaspeții au înscris relativ repede. Până la pauză jocul a fost modest, abundând în greșeli… UTA – Aerostar Bacău 2-1 (0-1).

Jocul din repriza secundă, mai ales cel al gazdelor, a fost înviorat de nou intratul Cristian Costin, care a stat la baza ambelor goluri reușite de UTA. Un alt jucător de la care s-a așteptat mult, Ionuț Neagu, a marcat un gol spectaculos, venit tocmai la timp.

Manea a fost eliminat de la arădeni, băcăuanii și-au revenit și au dominat partida, dar UTA și-a apărat cu strășnicie avantajul. Această victorie a mai limpezit puțin apele și așa învolburate din cadrul echipei alb-roșii. Cât despre Aerostar, rămasă pe locul 17, de retrogradare, acum la 4 puncte în urma celor clasați pe ultimul loc salvator, și-a continuat șirul eșecurilor în deplasare din această primăvară, fie și după ce a condus…

*

Cristian Păcurar: „Am știut că băcăuanii vor veni hotărâți să-și joace șansa. Mă bucură victoria obținută de echipa noastră.”

Gabriel Voicu (team manager): „Suntem datori să mergem până la capăt.”

+

UTA – Aerostar 2-1 (0-1)

Miercuri, 15 Mai 2019; stadion Motorul; teren sintetic; spectatori: 500.

Au marcat: 0-1 Vraciu (min. 24) cu capul la o centrare a lui Buhăcianu; Neagu (min. 52) cu un șut din unghi în colțul opus după o combinație Costin – C. Rus; C. Rus (min. 72) cu capul la o centrare a lui Costin.

UTA: Orlič – Manea, El Hasni, Șeroni, Gavrilă – Melinte, Neagu (min. 90, R. Iuga) – Ciucur, Hrezdac, C. Rus (cpt.) (min. 82, Isac) – D. Popa (min. 46, Costin).

Antrenor: Ionuț Popa. Pe bancă: Bodea, Ivan, Matei, Oroian.

Aerostar Bacău: Muntean – Mihălăchioaie (min. 86, Ardei), Mutu, Vișinar, Drugă – Chirilă, Tăbăcariu, Ciocâlteu (min. 69, A. Pop) – Ilie (min. 86, Carabela), Vraciu (cpt.), Buhăcianu.

Antrenor: Andrei Vatră. Pe bancă: Potcoavă, Florescu, Tilibașa, Bobârnac.

Cartonașe galbene: Manea (2), Gavrilă, Chirilă, Tăbăcariu.

Cartonaș roșu: Manea.

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina) – Răzvan Soporan (Baia Mare), Alexandru Corb (Satu Mare). Rezervă: George Roman (Timișoara). Observatori: Romeo Malac și Zaharia Ciev – ambii din Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: