Trandu două, Nanu, Szekely: ACS Recaş – Naţional Sebiş 4-1

Liderul ACS Recaş a marcat cel de-al zecelea joc stagional pe teren propriu cu o a opta victorie, 4-1 (2-1) sîmbătă după-amiază cu Naţional Sebiş, încheind astfel prima treime a returului seriei a V-a în Divizia C fără nici un alt pas greşit după acel 0-1 din debut, cu FC Hunedoara, care îi rămîne la 3 puncte în coastă după un 2-0 acasă cu CS Vladimirescu 2003.

Elevii lui Cosmin Petruescu au deschis scorul la mijlocul primei reprize, 1-0 prin Răzvan Trandu, care a prins un şut cu stîngul la colţul lung, de la 20 de metri uşor lateral stînga. Flavius Băd a replicat pentru arădeni peste nici 10 minute, ca un semnal că Naţional nu mai este tocmai oaspetea uşor de răpus din toamnă, minutul 42 aducînd totuşi redesprinderea gazdelor, 2-1 prin Nanu, cu un lob de la 25 de metri, peste portarul vizitatorilor, ieşit în cursul unei faze cu recentrare în zona careului.

Răzvan Trandu: dublă pentru ACS Recaş

Paul Burtic, portar al liderului, a avut buna sa contribuţie în două momente decisive, atît  la 1-1 cît şi la 2-1. La adăpostul avantajului limită de la pauză, ACS Recaş s-a distanţat în partea a doua, 3-1 prin acelaşi Trandu, la capătul unui contraatac, respectiv 4-1 prin reuşita lui Szabolcs Szekely, la primul său gol în retur, Trandu servindu-l cu o pasă cu călcîiul, la care a pivotat, talonat fiind, şi a şutat din careu pe sub portar.

„Este foarte greu să joci sub presiunea rezultatului, însă astăzi am fost mai inspiraţi şi ne-am impus. Sunt mulţumit de jocul echipei, mai ales în partea a doua, cînd echipa noastră a manifestat o foarte bună atitudine în teren, însă rezultatul îl consider ca fiind un pic cam mare faţă de realitatea din teren. Este o victorie a pragmatismului, în faţa unei echipe foarte bine organizată şi aşezată în teren de Lucian Tetileanu, care a venit să joace fotbal. Sperăm să continuăm pe aceeaşi pantă ascendentă şi în evoluţiile viitoare”, ne-a spus antrenorul Cosmin Petruescu, care l-a introdus în minutul 60 pe golgeterul Szabolcs Szekely, ajuns acum la cota 12 în sezonul actual: „S-a văzut introducerea sa în teren dar fiecare jucător şi-a adus contribuţia la bunele rezultate recente. Acest parcurs este rezultatul întregului lot, fiind vorba despre al treilea joc în decurs de 7 zile, însă noi avînd un lot echilibrat din punct de vedere numeric şi valoric, ne-am permis o anumită rotaţie, utilizînd cu ocazia acestor ultime jocuri 22 de componenţi, mai puţin Dubou şi Şchiopu”.

Cît despre sebişeni, Petruescu a mai remarcat că „am întîlnit una dintre echipele foarte bune din serie, care s-a întărit considerabil cu jucători cu experienţă, şi poate am fost puţin surprinşi în prima repriză de jocul cu două vîrfuri, practicat de Naţional în condiţii de deplasare. A venit să joace fotbal, cu mingea jos…”

ACS Recaş: Burtic – Mânecan, Aldana – cpt (Ştreangă), Şeroni, Ticană (Opriş) – Boldea, Chivoiu, Trandu, Nanu – Andronic (Szekely), Magdaş (Paleacu). Pe bancă: Dubou – Şchiopu, Moroşan.

Recăşenii speră să-l recupereze pe portarul Amarinei, accidentat marţi la cap, pînă la ora deplasării în nordul Bihorului, la nou-promovata Unirea, pe al cărei teren nu s-a impus nici FC Hunedoara, nici Bihorul Beiuş, nici Jiul Petroşani sau Autocatania. Şi apropo de hunedoreni, echipa condusă de Aurel Şunda şi Remus Steop s-a impus cu 2-0 în ultimele 10 minute ale jocului cu nou-promovata CS Vladimirescu 2003, în vreme ce Autocatania a trecut la Caransebeş de Jiul.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Trandu două, Nanu, Szekely: ACS Recaş – Naţional Sebiş 4-1

 1. MM spune:

  Ai portar ai echipa!!!!!

 2. ovi spune:

  maxime felicitari la toti!

 3. ady spune:

  muie la-ti platit pe albitru

 4. ady spune:

  muie ati platit muie muie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = trei

 


Alte articole legate de acest subiect: