Centrul de Excelență Timișoara: Tricolor 11 egalează de două ori la Reșița, la juniori B

O victorie și o remiză, ambele în deplasare, este captura Centrului de Excelență Timișoara în acest weekend, la doar câteva zile după inaugurarea sa oficială, marcată de prezența conducătorilor federali pe Bega.

shutterstock_10500727

 

Tricolor 11 a remizat astăzi de la ora 14 pe terenul sintetic reșițean, 2-2 (1-1) cu CS Metalul, în cadrul Seriei 5 a Campionatului Național FRF 1999/2000, juniorii B timișoreni egalând în fiecare repriză după ce încasau goluri pe începuturile fiecărei părți.

Gazdele au deschis scorul în primele 5 minute ale partidei contând pentru etapa a cincea, iar Leucean a egalat pentru vizitatori în minutul 15. Istoria s-a repetat și la reluare, CS Metalul Reșița SA înscriind în minutul 48 dar Dănceanu a egalat la mijlocul părții secunde, în minutul 60.

În linii mari, un joc bun al juniorilor de pe malurile Begăi, care au dominat disputa printr-o evoluție mai combinativă, văzându-se însă pentru a doua oară conduși în urma unui fault asupra portarului. În concluzie, un test reușit, chiar dacă a fost vorba de primele puncte risipite în acest sezon de echipa Centrului de Excelență Timișoara înscrisă la juniori B, dar și primul punct adjudecat de cărășeni.

Adrian Văsîi și Cristi Petcu i-au aliniat la start pe Pădure – Țiereanu, Cora, Constantini, Coroiu – Bănceanu, Costea – Leucean, Pițigoi, Șimăndan – Rusu.

Au mai jucat: Doda, Goța, Feti.

Pe bancă: portarul Barbu.

Ieri, în Liga Elitelor U17 – Vest, Centrul de Excelență Timișoara a repurtat primul succes, la a patra apariție, 4-2 la Mediaș, cu Gaz Metan, rămasă în continuare ultima în ierarhie, fără victorie. Bănățenii revin și miercuri în Ardeal, pentru restanța din etapa a III-a cu CS ”U” Cluj.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: