Tricolor11, fără Manolache și Casian, convocați pentru România – Danemarca, triumf la zero la Gaz Metan Mediaș, draw alb pe Cibin la Elite U17

Centrul de Excelență Timișoara a cuplat astăzi deplasările în județul Sibiu, evoluând de la ora 10 cu succes pe terenul sintetic din Mediaș, în cadrul etapei a 19-a din Liga Elitelor U19, și continuând prin a nu primi gol nici după-amiaza de la ora 15 pe ”Municipalul” de pe Cibin, în aceeași rundă din Seria de Vest a Ligii Elitelor U17.

Delegația timișoreană a efectuat deplasarea Mediaș – Sibiu după încheierea meciului juniorilor A și în timp util pentru pregătirea celui al juniorilor B.

Trăgând la podiumul Seriei de Vest a întrecerii juniorilor mari, Tricolor 11 s-a impus de dimineață în fieful grupării din jumătatea inferioară a ierarhiei, Gaz Metan, prin ”dubla” fundașului central Iulian Toderinchi, din minutele 40 și 68, în urma unor acțiuni ofensive ale formației pregătite de Adrian Văsîi, Cristi Petcu și William Harasim.

Centrul de Excelență Timișoara s-a impus cu 2-0 (1-0) la Mediaș în alcătuirea Barbu – Jurj, Goța, Toderinchi, Popa – Coroiu, Lazăr, Stoianovici, Sefer, Chera, Șimăndan, după pauză mai intrând și Peter, Țiereanu și Kovari.

”Dubla” în județul Sibiu a fost abordată fără internaționalii Manolache și Casian, convocați sub ”tricolor” pentru disputele din 4 și 6 aprilie de la Buftea cu Danemarca U17, așa încât cea de-a doua partidă a zilei pentru Centrul de Excelență Timișoara a avut parte de un efectiv și mai restrâns, fără înlocuiri.

Juniorii de 2000 evoluând în echipa din Liga Elitelor U17, plasată pe podiumul Seriei de Vest după clujenii de la ACS FC Ardealul și arădeni, au remizat la AS FC Interstar Sibiu în partida cu începere de la ora 15, derulată pe gazonul denivelat al ”Municipalului”, gazdă pentru mai multe formații de pe Cibin.

Vizitatorii și-au creat mai multe ocazii prin Trip, Pițigoi și Peter dar au fost nevoiți să se mulțumească și cu un 0-0, înregistrat în unsprezecele Pădure – Kovari, Lulea, Țiereanu, Doda – Bănceanu, Pițigoi – Peter, Rusu, Talpoș – Trip.

Urmează pe 8 aprilie de la ora 14 un meci acasă cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, după jocul de la ora 12 în Liga Elitelor U19, Tricolor11 – FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: