Triplex, ultim avertisment, Vasile (Beba Veche) suspendat 16 etape. Brăghia, Horulea, Vlaicu, câte 4 etape. Alte decizii și sancțiuni

Comisia de Disciplină a AJF Timiș a aplicat astăzi câteva sancțiuni și penalizări financiare, omologând totodată două dispute la ”masa verde”.

Din Campionatul Județean Timiș, Alexandru Benea și Viorel Zahorneanu, ambii de la Dacia Cărpiniș, au fost suspendați câte două etape respectiv penalizați cu câte 100 de lei, aceleași sancțiuni fiindu-i aplicate și lui Sorin Mihoc, de la Plavii Delia Sâmpetru Mare, pe când Cătălin Vlaicu, de la AS Coșteiu, va sta pe margine 4 etape și va avea de achitat 150 de lei.

Un eșalon mai jos, în categoria ”Promoție” a ligii a șasea, Triplex Beba Veche s-a ales cu o acumulare de sancțiuni, în primul rând în dreptul jucătorului Fabian Vasile, pentru lovire, suspendat pe 16 etape și amendat cu 150 de lei, Simion Horulea fiind corijat cu 4 etape și 100 de lei iar clubul în sine cu 150 de lei amendă și un ultim avertisment.

La același nivel valoric, Andrei Brăghia, de la cei din Satchinez, s-a ales cu 4 etape de suspendare și 150 de lei amendă.

În fine, în Campionatul Municipal Timișoara, meciul Electrica – ACS Ghiroda II, încheiat cu scorul de 0-6, a fost omologat cu 3-0 pentru gazde, dat fiind că delegația vizitatorilor a omis a înscrie pe tabel numele unuia dintre componenți, aspect detectat de către organizatorii jocului. Un alt 3-0 în contul gazdelor și la partida Atletico – Real Dragșina, omologată în urma neprezentării oaspeților, care au fost totodată păsuiți până joi pentru achitarea unui barem de arbitraj, în caz contrar urmând a fi excluși din întrecere.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: