Triumf juvenil în Italia. FOTO

Juniorii generației 2000 cu completări de 2001 ai Centrului Național de Pregătire Timișoara au pus punct participării în 4 meciuri de luni până vineri de aceeași manieră precum se lansau în competiția ”Roma Caput Mundi”, prin a triumfa la lovituri de departajare, de astă dată în finala cu trofeul pe masă, adjudecat în dauna omologilor albanezi.

Deși a suferit în ultimul act eliminarea lui Chera, formația timișoreană a izbândit în turneul internațional juvenil din ”Cizmă”, impunându-se cu 4-3 de pe punctul cu var, prin transformările lui Tiereanu, Burghele, Jurj și Trip, în vreme ce portarul Ştefan Dobre a apărat două lovituri de la 11 metri iar Dragoș Coroiu a fost desemnat jucătorul partidei.

Disputată astăzi de la ora 10:30, finala ”Roma Caput Mundi” a dat câştig de cauză juniorilor români, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 0-0 iar în minutul 70 ”tricolorii” au rămas în 10 componenți, Chera fiind eliminat pentru un fault mai tare asupra unui adversar.

Cristian Petcu şi asistenții săi au avut la dispoziţie în turneul peninsular un lot de 20 de jucători: Ştefan Dobre, Dragoş Coroiu, Raul Popa, Darius Tiereanu, Marius Şimăndan, Patrik Peter, Adrian Stoianovici, Denis Casian, Călin Jurj, Florin Burghele, Vlad Chera, Adrian Pădure, Alexandru Goia, Mihai Gîdea, Mihail Bănceanu, Marius Filip, Fabio Trip, Roberto Baltariu, Ştefan Kovari şi Răzvan Piţigoi.

Juniorii Centrului Național de Pregătire Timișoara, penultimii după tur în întrecerea seniorilor din Seria a IV-a în Liga 3, vor avea parte de un început de retur fără deplasări în afara județului Timiș până la mijlocul lunii aprilie, în cadrul celei de-a șaptea etape din 2018, la Cermei. În prealabil, meciuri acasă cu CS U Craiova SA 2, CSM Școlar Reșița, CS Nuova Mama Mia și ACSO Filiași, iar pe alte terenuri la Ghiroda și Lugoj. Debutul, vineri 2 martie de la ora 15, acasă cu ”satelitul” Craiovei.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: