Turneu caritabil cu 18 echipe, la Lugoj

Peste 100 de sportivi cu balonul rotund din Timiș s-au reunit în cel de-al doilea weekend din noul an la Baza Sportivă Patriot din Cotu Mic, în Lugoj, unde vreme de mai multe ore s-a desfășurat un turneu de minifotbal organizat de Gabriel Goloşie, conotația evenimentului fiind una caritabilă, pentru a susține financiar o fetiță în vârstă de 13 ani din orașul Buziaş, care necesită o intervenţie chirurgicală la picior.

La competiția derulată pe malurile Timișului au participat 18 echipe din județul nostru, printre care și formații locale ale unor cartiere lugojene, faza preliminară a turneului desfășurându-se pe grupe de calificare.

Astfel, în Seria I au concurat Pobeda Dudeștii Vechi, AS FC Boldur, UMT Timișoara, Avântul Topolovățu Mare, Viitorul Sacoșul Turcesc și Olimpia Darova precum și echipele locale TSD Lugoj, Rieker Lugoj şi Parcul Poștei Lugoj, iar în Seria a II-a Timișul Șag, ASO Deta, CSO Făget, AS Buziaş, AS Recaș, Progresul Racovița, Casa Albă Buziaș și formațiile locale Amicii Veseli Lugoj şi Spartanii Lugoj.

Un meci a durat 10 minute iar semifinalele şi finala câte 15 minute, fără a se acorda cupe şi diplome, fondurile fiind benefic direcționate întru sprijinirea fetiței din Buziaș. Turneul a fost câştigat de Timişul Şag, care a întrecut în finală pe AS Boldur cu scorul de 4-1. În prealabil, în cele două semifinale, CSO Făget – Timişul Şag s-a încheiat 0-0 iar după executarea loviturilor de la 7 metri cei din Şag au ieşit învingători cu 3-2, reuşind să transforme 3 șuturi, respectiv AS Boldur – ASO Deta 2-1.

 

Echipa câştigătoare a întrecerii lugojene, Timişul Şag, s-a impus apelând la Alin Buruiană, Dejan Ianoşev, Ionel Ropotă, Cristian Podină, Flavius Roşu, Deian Sorescu, Adrian Butura și Florin Grigoriu.

Printre alţi jucători care se găsesc în efectivele unor echipe din eșalonul patru sau chiar din Liga 3 și care au luat parte la turneul de pe Timiș sunt Eugen Ciocan şi Daniel Vasilcin, ambii de la Pobeda Dudeştii Vechi, Adrian Brazovan şi Cătălin Dănăilă de la CSO Făget, Florin Albu şi Remus Barburescu de la ASO Deta, Sergiu Precupanu şi Eugen Miculescu pentru TSD Lugoj sau Lucian Stoica la Rieker Lugoj. De menționat și că la întrecerea cu scop umanitar au participat sportivi având vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: