Uhrin, Stanciu şi stafful polist, în vacanţă… activă

Dusan Uhrin jr., noul antrenor al vicecampioanei de toamnă în Liga 1, s-a întors săptămîna trecută în Cehia cu înregistrări ale jocurilor disputate în tur de Poli, anticipînd reluarea pregătirilor, peste două săptămîni şi jumătate, luni 10 ianuarie.

În acelaşi timp, Daniel Stanciu, manager sportiv al clubului, pune la punct calendarul jocurilor amicale precompetiţionale din stagiul de pregătire la Marbella, între 20 ianuarie şi 3 februarie, aşteptînd confirmări din partea lui TSKA Moscova şi Sparta Praga, grupări care s-ar putea regăsi în aceeaşi perioadă în cantonament în Spania. Poli se va deplasa într-un prim stagiu de pregătire la Debrecen, timp de cinci zile, începînd de miercuri 12 ianuarie, iar după o scurtă revenire în Timişoara va pleca apoi în Peninsula Iberică.

Gheorghe Chivorchian, în plan apropiat, a fost reprezentantul conducerii poliste la decernarea săptămîna trecută a premiilor de excelenţă pe 2010, la Municipalitate

Gheorghe Chivorchian, preşedintele Consiliului Director, va reveni în Timişoara în 28 decembrie, pentru a demara la rîndul său preparativele clubului pentru retur, care, conform deciziei Comitetului Executiv al FRF, va începe cu etapa a 19-a, vineri 25 februarie, rundă în care clubul bănăţean va primi pe „Dan Păltinişanu” vizita lui Gaz Metan Mediaş, gruparea de pe locul 5, la patru puncte în urma alb-violeţilor.

Poli n-a primit momentan vreo ofertă pentru fotbaliştii săi dar va testa piaţa în căutarea unui mijlocaş dreapta, rămînînd de văzut dacă fostul antrenor Cosmin Contra, plecat în Spania după demiterea sa şi căruia îi expiră contractul ca jucător al clubului în 31 decembrie, îşi va reînnoi angajamentul cu alb-violeţii. Nu este exclus ca unul-doi jucători de la formaţia a doua, care au mai prins lotul lărgit polist, să fie cooptaţi de Uhrin jr. în pregătiri.

Odată cu 10 ianuarie îşi va reintra în rol şi translatorul Cristian Low, un caransebeşean de etnie cehă care va înlesni dialogul antrenorului Dusan Uhrin jr. la club, antrenorul ceh perfecţionîndu-şi în răstimpul trecerii pe la CFR Cluj, înapoi la Mlada Boleslav şi apoi la AEL Limassol cunoştinţele de limbă engleză.

Apropo de limba de circulaţie internaţională, Iosif Rotariu, antrenor secund la Poli, a spus că nu ar fi nici cele mai mici probleme de comunicare, limbajul fotbalului fiind universal. „Ne-am înţeles cu uşurinţă încă din ziua revenirii domnului Dusan Uhrin jr. la stadion, cînd am vizitat într-un tur arena, cu vestiarele şi celelalte incinte. A învăţat unele cuvinte în limba română”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Uhrin, Stanciu şi stafful polist, în vacanţă… activă

  1. zoli spune:

    Misu, ne-ar placea niste articole despre PESCUIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: