Un 6-6 între cele 3 remize cu goluri din prima zi a intermediarei în Divizia D Timiș

Toate cele zece formații implicate astăzi de la ora 18 în jocurile zilei inaugurale din penultima etapă în campionatul ediției 2017/8 din liga a patra timișeană au înscris măcar o dată, însă doar CS Unirea Sânnicolau Mare și CSO Făget și-au trecut în cont toate cele 3 puncte, pe când alte 4 echipe care au marcat de cel puțin câte 3 ori nu s-au ales însă cu mai mult decât un punct. Iar în unul dintre cazuri a fost, țineți-vă bine, chiar 6-6, întocmai fără a ține greșit evidența golurilor.

Șase la șase în fotbal și nu la futsal, polo pe apă sau rugby, iată ceea ce a oferit unul dintre meciurile de marți seară în runda a 33-a din Divizia D Timiș, etapă care se încheie mâine cu celelalte 4 întâlniri.

S-a consemnat o victorie a oaspeților, la Orțișoara, în jocul Cocoșul – CSO Făget 1-2 (1-1), Romică Corlățean deschizând scorul pentru gazde în minutul 30 dar vizitatorii înscriind prin Claudiu Ardelean în minutul 40 și Alexandru Apostol în minutul 70, din lovitură de la 11 metri.

Nicolae Căprărescu: antrenor CS Unirea

S-a înregistrat și un triumf al gazdelor, la Sânnicolau Mare, CS Unirea – ASO Deta 3-1 (1-0), marcatori pentru învingători fiind Bogdan Wilheim în minutul 37, Vasile Bizău în minutul 67 și Dragan Bataneaț din lovitură de la 11 metri în minutul 71, tot Bataneaț ochind bara aproape de vinclu în minutul 85, la 3-1, după ce Petru Gîtin reducea din handicap în minutul 80.

Au predominat însă rezultatele de egalitate, și anume…

Voința Mașloc – AS Seceani 3-3 (1-2): Dorian Predescu 15, Mircea Șchiopu 60, Ovidiu Glodean 85 – lovitură de la 11 metri / Alin Pîrjol 30 și 75, Alexandru Grigoraș 40.

ACS Murani – Timișul Șag 6-6 (4-3): Raul Costescu – 3, Stelian Argatu – 2, Alex Prelipceanu / Traian Anghel – 3, Dan Rațiu – 2, Denis Bud. Gazdele au expediat de două ori balonul în transversală.

AS Peciu Nou – Unirea Tomnatic 1-1 (1-0): Sergiu Iorgovan 20 / Marius Sîrbu 75 – lovitură de la 11 metri.

Revenim cu cronica și fotografiile jocului de la Murani. Programul etapelor a 33-a și a 34-a precum și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: