Un lider în ”Promoție” Timiș, Călacea, conduce la pauză cu 8-0, iar unul în ”Municipal” Lugoj, Recaș, cu 7-0

Câteva amănunte și din Campionatul Județean de Promoţie Timiş dar și din Campionatul Municipal Lugoj, rezultatele și ierarhiile fiind, conform obiceiului, pe coloana dreaptă.

Liderul Voinţa Sarafoleana Saravale continuă seria victoriilor. De această dată i-a picat pradă gruparea din Şandra, care a încasat 7 ”boabe” dar a înscris totuși în replică de 3 ori. Daniel Drăghinaş a punctat de 3 ori, Sorin Mihoc două goluri, Daniel Albotă şi Bogdan Tincă, respectiv Raul Petcu, o ”dublă”, şi Bogdan Silaghi, ambii pentru oaspeţi.

În Seria a II-a, liderul Recolta Călacea a continuat seria succeselor, cu o nouă victorie acasă, în dauna celor de la Bencecul de Jos. După ce la pauză a condus cu 8-0, Recolta a lăsat-o mai moale în partea a doua, izbutind numai un gol dar şi primind 4, câte a marcat Adrian Marchiş în primele 45 de minute, fiind golgheterul echipei, cu 57 de reușite….

Echipa Olimpia Bucovăţ a fost exclusă din campionat pentru a doua neprezentare şi va pierde toate jocurile cu 3-0 până la sfârşitul campionatului.

La meciul AS Camaro Fibiş – AS Calacea 4-3, din etapa trecută, jucătorul Daniel Oprea (Fibiş) a fost suspendat 4 etape şi amendat cu 100 lei, pentru că a lovit un jucător de la oaspeţi. Totodată, clubului gazdă i s-a ridicat dreptul de organizare a meciurilor de acasă pentru două etape, fiind amendat cu 200 de lei. Atletic Timişoara – AS Camaro Fibiş 3-7. Golurile oaspeţilor au fost marcate de: Nicolae Cicoare – 3, Ovidiu Kovacs – 2, Alexandru Oprea şi Dorian Pătraş .

Liderul Seriei a III-a, Progresul Ciacova, ne-a obişnuit cu victorii la scor, fiind prima echipă care nu mai are probleme în privința promovării. Acum s-a impus în deplasare la Gătaia, cu Progresul II, cu 5-0.

:::::

Campionatul Municipal Lugoj

Seria I

ACS Recaș

ACS Recaș

 

Liderul ACS Recaş a învins echipa care l-a urcat pe prima poziţie în urmă cu două etape, Progresul Racoviţa II, cu 9-4, după ce la pauză conducea cu 7-0. Au punctat: Traian Ciobanu – 3, Marius Chira – 2, Emanuel Vasilică – 2, Cosmin Codrean – 2 respectiv, pentru învinşi, Dragan Paulevici – 2, Cristian Ignea şi Petre Râmneanţu.

Ocupanta locului secund a învins greu pe Vucova, cu 4-3, după ce a fost condusă cu 0-2. Au marcat: Raul Prundeanu – 2, Marius Florea şi Aurel Vilcinschi, respectiv Marius Oprea, Claudiu Lăcătuş şi Iancu Iozefic.

Seria a II-a – play-off

S-a disputat etapa a II-a, în care liderul AS Atletic Gavojdia a dispus pe teren propriu de Mănăştur cu 5-2, după ce a fost condus cu 0-1, iar din minutul 30 portarul Ovidiu Severa a fost eliminat pentru injurii adresate arbitrului. Au marcat: Emilian Bogdan – 2, Andi Jupan, Gabriel Mureşan şi Daniel Carp respectiv, pentru oaspeţi, Ilie Enăchescu şi Cătălin Severa. În celălalt joc, Pietroasa a învins acasă cu 2-1 pe Voinţa Lugoj.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: