”Un meci de la care nu ai voie să lipsești!”, LIVE VIDEO și pe Sporttim.ro, sâmbătă de la 15,30. Aici!

Prezentat pe afișul oficial al partidei Ripensia – ASU Politehnica Timișoara ca fiind ”un meci de la care nu ai voie să lipsești!”, conform îndemnului lansat de organizatoarea meciului, gruparea roș-galbenă, derby-ul de sâmbătă 7 martie de la ora 16, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, va fi oferit de gazdele întâlnirii de liga a IV-a și sub forma unei transmisiuni în direct în sistem livestreaming pe internet, o premieră în domeniu la nivelul Diviziei D Timiș și nu numai.

Iar portalul oficial al clubului nou-promovat, clasat pe locul secund în ierarhie înaintea duelului din weekend cu liderul având un punct avans, a dat astăzi publicității și link-ul la care va putea fi vizionat jocul.

Meciul este așadar difuzat LIVE VIDEO și pe Sporttim.ro.

Conform explicației grupării de liga a IV-a, ”derby-ul de sâmbătă dintre Ripensia și ASU Poli poate fi urmărit online, pe site-ul nostru. Transmisiunea va începe cu 30 de minute înaintea startului partidei, începând cu ora 15:30, urmând a fi difuzate mini-interviuri de la nivelul terenului, iar cele două formații vor fi prezentate grafic și analizate de comentatorii Octavian Stăncioiu și Emeric Dembroschi”.

Dar iată și link-ul oferit de Ripensia pentru vizionarea transmisiunii, cu începere de la ora 15,30:

Iată totodată și imnul Ripensiei Timișoara, dat publicității de portalul clubului tot în așteptarea derby-ului cu ASU Politehnica, fiind vorba despre o compoziție rock iar muzica și textul purtând semnătura lui Sorin Ghiniță, Bogdan Raxz și Radu Racz, trei talentați artiști locali. ”Strofa 1: Fie ploaie ori furtună / Ține capul sus / Și nu-ți fie frica de nimic / Fiindcă un soare ce răsare în galben aprins / Și roșul ne arată un destins / Te vom susține mereu

Refren: Ripensia, echipa noastră / Ripensia, mândria noastră / Ripensia, echipa noastră / Ripensia, mândria noastră

Strofa 2: În deplasare sau acasă/ La bine, la greu / Nimic nu ne poate opri / Te vom susține mereu

Refren: Ripensia, echipa noastră / Ripensia, mândria noastră / Ripensia, echipa noastră / Ripensia, mândria noastră”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: