Un penalty în minutul 5, suficient: Jimbolia, al doilea eșec la rând acasă la zero, Murani – al treilea succes consecutiv

După ce miercuri învingea în deplasare CS Ghiroda, răsturnând scorul după pauză, iar joi, pe terenul Girocului, Voința Mașloc, fără probleme, cu 0-9, astăzi de la ora 18 a venit și rândul celor de la AS Murani să triumfe în fief-ul oponenților, în cea de-a treia zi la rând de meciuri în cadrul etapei a XXXI-a a Diviziei D Timiș.

La Jimbolia, duelul AFC Băban Marcel – AS Murani a fost decis de un unic gol marcat deja în minutul 5, din lovitură de la 11 metri: 0-1 (0-1).

Cei din Murani au smuls astfel a patra victorie în deplasare în returul din 2015 respectiv a doua la rând, punând astfel cap la cap cea mai bună serie de rezultate din acest an, de 3 succese la rând, pe când tinerii jimbolieni au cedat și pentru a doua oară la rând la zero pe teren propriu.

0-1 a fost consemnat încă din primele faze ale partidei de vineri de la ora 18, când, după o minge lansată în adâncime în zona laterală, spre colțul careului de 16 metri, centralul a acordat penalty în urma unui duel aerian în care Neagu a fost penalizat pentru fault în suprafața de pedeapsă. Iar Tulcan a transformat…

”Am avut multe ocazii foarte mari și unele rarisime, 7-8 la număr, dar spre dezamăgirea noastră n-am reușit să înscriem. Aveam un meci întreg la dispoziție să egalăm după ce am primit acel gol vremelnic și 80% am fost peste ei, dar n-a intrat nimic. S-a jucat pe ploaie și vânt și, ca rezultat, băieții noștri au fost răciți”, a spus la final Marcel Băban.

:::::

AFC Băban Marcel Jimbolia: Radu – Ionuț, Ugocian, Doda, Neagu – Călin (Isimovici), Sicoe (Bătrânu), Timiș, Ștefănescu – Oprea, Băban.

Pe bancă: Nicu – Petrovici, Palade.

AS Murani: Narița – Petruș (Sîntean), Tulcan, Iosof, Morcan, Drăgan, Coman, Kovacs, Argatu, Costescu, Toma.

Pe bancă: Mateescu, Udrea.

Arbitri: Flavius Roșu – Lavinia Bozdog, Eugen Prodaniuc. Observatori: Remus Avram, Victor Țig.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: