Unde este medicul? Millenium Giarmata – Naţional Sebiş, pas

Meciul Millenium Giarmata – Naţional Sebiş, programat marţi de la ora 18 în runda a 27-a a Diviziei C, seria a V-a, nu a mai avut loc în cele din urmă, datorită absenţei medicului echipei gazdă de la teren, aspect consemnat în raportul de joc. Timişenii sunt pasibili de pierderea partidei la masa verde, cu 0-3, urmînd ca un verdict în acest sens să fie dat de comisiile abilitate ale FRF.

Millenium va juca în runda a 28-a, sîmbătă la ora 18, la Recaş, cu liderul ACS Recaş, după care va mai evolua acasă cu Unirea Valea lui Mihai respectiv la Poli II Timişoara. Bungău, care a fost suspendat la ora jocului cu sebişenii, va putea evolua sîmbătă la Recaş, nefiind însă şi cazul lui Călin, care astăzi a fost operat la genunchi, avînd nevoie de o mai îndelungată perioadă de convalescenţă şi refacere.

Arădenii din Sebiş, care pînă la ora deplasării pe „Doru Moraru” marcau 11 goluri şi învingeau de două ori în cele 13 ieşiri pe sezonul 2011-´12, ar putea sălta cu cele 3 puncte peste con-judeţeana CS Vladimirescu 2003, pe locul 11 şi cu 7 puncte în plus faţă de timişenele de pe locuri retrogradabile, Flacăra şi Mama Mia Becichierecu Mic, Naţional urmînd a mai trece prin judeţul Timiş, la ora partidei cu nou-promovata din Făget.

Clubul organizator se obligă prin regulament să înştiinţeze toate organismele auxiliare care servesc prin prezenţa lor la stadion la buna desfăşurare a spectacolului sportiv, şi anume de exemplu Jandarmeria, firma de securitate şi pază, Ambulanţa, Pompierii, medicul, şi trebuie deasemenea să ofere la teren serviciu de Ambulanţă, utilată şi cu medic pe salvare, plus o maşină medicală cu cruce, iar adiţional un medic al echipei gazdă. Membru absent marţi la ora 18, preşedintele divizionarei C, Constantin Nedela, spunîndu-ne că a reuşit să intre în contact telefonic în jurul orei începerii jocului cu medicul contractat de la Policlinica Sportivă, care a explicat că nu mai poate ajunge în timp util la arena Milleniumului. „În săptămîna premergătoare jocului se trimite cîte o adresă tuturor acestor organisme, pentru a le înştiinţa în legătură cu ziua şi ora meciului. Am trimis adresa de joi-vineri însă nu ştiu dacă a primit-o. Vom încerca să aflăm de ce n-a venit medicul la teren”, ne-a explicat Nedela, care a reamintit cazul unei partide a juniorilor republicani, pe cînd CFR Timişoara activa în Divizia B, şi la care serviciul de Ambulanţă nu a fost prezent la teren, ulterior dovedindu-se la comisiile abilitate ale FRF atît că vişiniii i-au înştiinţat pe cei de la Ambulanţă în privinţa disputării partidei cît şi că serviciile de salvare au fost în imposibilitatea de a fi prezente la stadion, datorită numărului ridicat de intervenţii la acea oră. Drept urmare, meciul s-a rejucat.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Unde este medicul? Millenium Giarmata – Naţional Sebiş, pas

 1. Alin spune:

  Blat ca si la promotie, astai fotbalu conds de mircea sandu,urmatoru blat e ala cu plecarea militanului la pauza . Hahaha

 2. Alex spune:

  Vai si amar,dintr-o echipa care la inceputul sezonului aveai 5 victori din tot atatea posibile si care se batea la promovare sa se ajunga aicia.Rusine celor de acolo si celor care au facut ca echipa sa ajunga in situatia asta!

 3. vali spune:

  am si eu cateva cuvinte in legatura cu meciul Chisoda VS Dumbravita este inadmisibil ca doi dintre asa zisi (arbitrii)sa vina si sa arbitreze cu morcovul in …. si sa se faca de ris in ultimull hall acesti PROSTII sa le zic asa nu au nici o treaba cu sportul asta lasativa frate iar pentru cioara aia neagra de la tusa lasate frate ca estii penibill dute frate si impuscate ca esti degeaba

 4. anonim spune:

  cojocare sa nu va apuce sa jucati fotbal tocmai la recas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: