Unde găsim cotele mari la pariuri

Un bankroll mai mic te obligă să pui pariuri pe cote mai mari, pentru a câștiga niște bani care să conteze. Nu vorbesc de sume din care să poți trăi, ci de bani de-o pizza, de un espressor nou sau poate de-o vacanță exotică, dacă ai o lună cu inspirație maximă.

Să spunem că vrei să ai un câștig de 600 de lei. Sunt două modalități de a atinge această țintă cu un singur pariu: mizezi 200 de lei pe cotă 3.00 sau mizezi 400 de lei pe cotă 1.50. De preferat este a doua situație, pentru că automat sunt mai multe șanse de câștig, însă vorbeam despre o bancă mai mică și va trebui să vedem cum ne descurcăm cu numai 200 de lei.

Pariuri cu șanse diferite de reușită, pe aceleași cote

Personal, cred că este mai probabil să avem succes pariind live. Pare paradoxal, dar un live cu cota 3.00 este mai sigur decât un pariu pre-meci cu aceeași cotă. Condiția este să urmărești meciul și să te pricepi la sportul pe care joci. Eu mă raportez la fotbal, așa cum o fac aproximativ 90% din pariorii români.

Din proprie experiență, recomand două tipuri de pariuri pe evenimente în desfășurare: pe cornere și pe goluri marcate. Mă explic în cele ce urmează:

  1. Pariu cu cota 3.00 pe cornere

Sunt mai multe scenarii favorabile unui număr mare de cornere într-un meci:

– favoriții nu conduc pe tabela de marcaj și atacă supranumeric, iar oponentul mai slab cotat se apără în propriul careu;

– este un duel relativ echilibrat, iar gazdele sunt în dezavantaj pe tabela de marcaj. Oaspeții apără rezultatul;

– este egalitate și se joacă deschis, ambele formații ajungând repede la poarta adversă;

– una dintre echipe este în inferioritate numerică, iar adversara atacă pentru a (mai) înscrie un gol.

Cu 10 minute înainte de finalul primei reprize, în general, este cota 3.00 pentru încă două cornere până la pauză. Cu 7-8 minute înainte de final, este cota 3.00 pentru încă două cornere până la ultimul fluier. În situațiile prezentate mai sus, sunt șanse mari ca pariul să fie câștigător. Două lovituri de colț pot ieși și la aceeași fază. Pariul are valoare cu atât mai mare cu cât au existat întreruperi în meci și repriza I, respectiv repriza secundă să primească mai multe minute adiționale.

Cu cinci minute înainte de finalul reprizei, cota pentru încă două cornere ajunge și la 6.00. Puțini ar sesiza o regie în acest sens… sau poate că se fac frecvent astfel de aranjamente, însă nu își dă seama nimeni. Până acum, am citit doar despre blaturi făcute pe diferențe de scor sau pe eliminări.

  1. Pariu cu cota 3.00 pe goluri marcate

Unii pariori nu obișnuiesc să acorde o importanță deosebită loviturilor de colț, considerând că fotbalul se joacă pe goluri. Pe undeva, acest raționament are acoperire. Scenariile prezentate mai sus sunt favorabile și unui pariu pe gol marcat.

Dacă se înscrie, în trei din patru cazuri pariul pe cornere este compromis, pentru că echipa care atacă se poate mulțumi cu noul scor de pe tabelă și poate îngheța jocul.

Nu se schimbă nimic în ceea ce privește meciul deschis, în care ambele formații își creează situații de gol. Măcar echipa care primește gol va continua să atace și poate obține cornere.

Cote mari pe final de repriză

De obicei, în minutul 35 avem cotă în jur de 3.00 să se mai înscrie un gol până la pauză. O cotă similară avem în intervalul minutelor 82-85, pentru un gol marcat până la finalul meciului. De exemplu, în minutul 84 al partidei Internazionale Milano –  Juventus Torino, la scorul de 2-1, era cotă 3.00 pentru „peste 3.5 goluri”. S-a terminat 2-3! (era cotă 6.00 la Unibet pentru peste 4.5 goluri în minutul 88, când scorul era 2-2).

Un pariu câștigător pe selecțiile prezentate depinde de pricepere și de inspirație. Repet: este mult mai probabil să câștigi o asemenea cotă pe live decât într-un pariu plasat înainte de începerea meciului, când nu știi cum se va desfășura jocul, ce formații exacte vor alinia cei doi antrenori, în ce dispoziție sunt jucătorii cheie etc.

Sunt și promoții care garantează cote mai mari decât de obicei. De exemplu, Betano Romania are în fiecare zi Marja 0 pentru două meciuri, ceea ce înseamnă că acest operator nu își bagă profit în cotele pentru 1X2 și, în consecință, acele cote sunt cele mai mari de pe piață.

De asemenea, Netbet oferă frecvent cote mărite pentru anumite selecții. De exemplu, cota pentru victoria FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj era de 65.00! Desigur, există anumiți termeni și anumite condiții cared trebuie îndeplinite, dar fondurile bonus pot fi transformate în bani reali, poate chiar prin pariuri cum sunt cele prezentate mai sus.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: