„Unde-i x, unde-i y, unde-i z?” Banatul cu absenţe, Timişul cu juniori: 1-1

Cu portarul Boşca amintindu-şi că a mai evoluat pe vremuri în avanposturi şi jucînd „în faţă”, Timişul Şag a aliniat o echipă mult întinderită şi a smuls un al doilea punct în ultimele 5 etape, punînd punct unor eşecuri cu 4 goluri primite. Iar la juniorii de pe bancă şi din teren, şi un antrenor „junior” la timonă, Darius Ianoşev, organizator de competiţii al echipei şi antrenor la formaţia a doua a celor din Şag, înlocuindu-şi tatăl pentru deplasarea la Nerău.

A fost Banatul – Timişul 1-1, după care Adrian Ianoşev ne-a spus în privinţa remanierii lotului că „le mulţumesc pe această cale jucătorilor de care ne-am despărţit dar considerăm că este un capăt de drum, trebuia un şoc la echipă”.

Darius Ianoşev, 25 de ani, a fost pe banca Timişului Şag, care a deschis scorul, 0-1 prin Costea, la a 3-a sa „boabă” în retur, 1-1 reuşind Ciubotaru în minutul 64, din 11 metri, obţinut de Constantin.

Probleme şi la Banatul Nerău, fără Dani Tulcan, Prelipcean şi Tîrpian – ultimul, învoit, antrenorul Foale întrebîndu-se înainte de joc „Unde-s băieţii?”

În consecinţă, Şeicaru, reactivat la Lugoj în lipsă de efectiv, şi care a jucat atunci 20 minute pe seama absenţelor din lotul Banatului, generate de suspendări, a ajuns sîmbătă titular, urmînd ca unii componenţi să fie eventaul puşi pe liber, şi în funcţie de explicaţiile celor în cauză.

„Sunt mulţumit de rezultat în compania unei echipe incomode, pe un teren în care se joacă în condiţii ceva mai vitrege: sub presiune, ca suprafaţă de joc, şi unde de exemplu nici Jimbolia n-a cîştigat. E un rezultat foarte bun, deşi la 1-0 am ratat două-trei situaţii bune de a concretiza, care fructificate, dacă reuşeam să ne desprindem, alta era soarta meciului”, ne-a spus Darius Ianoşev, adăugînd: „Penaltyul putea fi evitat şi ne-am creat încă alte cîteva situaţii de a marca, dar este pozitiv că am aliniat 4 juniori”.

„Slăbuţ, n-am avut echipă, dezastru şi mai şi decît a fost înainte! Ne-au lipsit mulţi dar şi de la cei din Şag m-am aşteptat la altceva. Noi am avut două ocazii, ei 4, undeva este echitabil”, ne-a spus antrenorul Foale, care a jucat pentru AS Banatul Nerău cu Sitaru – Ciubotaru, Foca, Sîntean, Maca (46, Corciu) – Crişan, Coman, Dam, Şeicaru – Constantin, Axinte.

Timişul Şag: Ciobanu (junior) – Mărgeneanţu (junior), Sima, Foldi, ambii de 20 de ani, Bercea (junior) – Costea (20 de ani), Damian (78, Burlacu – junior), Papadopol, Rus (junior) – Iancovici, Boşca. Pe bancă: Gavrilescu, Purza, ambii juniori.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: