Ungur şi Iorgovan, „duble” pentru CFR, desprinsă la reluare

Nu a mai fost ca în ediţia trecută, 4-5, feroviarii nemaicedîndu-le puncte adversarilor, că doar suntem abia în etapa a treia şi obiectivele sunt de-această dată intacte… Prin proporţiile scorului, cel de-al doilea clar succes la zero înregistrat acasă de favorita CSF CFR 1933 Timişoara, 5-0 (1-0) sîmbătă cu AS Arsenal Flacăra Făget, în runda a treia a Diviziei D Timiş, pare a fi unul facil, dar alb-vişiniii au tremurat pe caniculă înaintea pauzei, cînd oaspeţii au reclamat că mingea ar fi trecut linia porţii, şut din care ar fi egalat. Aşa însă, CFR merge miercuri cu două succese în tolbă la o altă grupare dublu învingătoare acasă, în vreme ce strămutata la Făget află după această primă deplasare cît de lungi sunt sîmbetele după o papară la zero.

Aşadar după ce în etapa trecută trupa lui Alin Ionescu a cedat lamentabil în fața celor de la Şag, CFR s-a răzbunat pe căldura de sîmbătă pe cei ajunşi de la Bucovăţ la Făget, administrându-le nu mai puţin de 5 goluri, care ar fi putut deveni și mai multe, dacă portarul oaspeților, Narcis Laurențiu, nu ar fi barat tot atâtea câte a încasat.

Încă din primul minut ceferiştii au reuşit deschiderea scorului, la chiar primul atac, cînd centrarea de pe dreapta expediată de Crişan a fost finalizată din apropiere de Ungur.

Oaspeţii puteau egala în minutul 44, dar şutul lui Boroş, de la 16 metri, a fost respins de Livădaru, după ce portarul Toma a eşuat în a para balonul. La reluare, învingătorii cu 6-0 în precedentul meci acasă au asaltat poarta vizitatorilor, nemulțumiţi cu rezultatul minim de la pauză, şi golurile au început în consecinţă să curgă.

Astfel, mai întîi în minutul 48, Iorgovan a înscris după o centrare ca la carte a aceluiaşi Crișan. Avea să fie 3-0 în minutul 50, autor fiind ex-polistul Eduard Zele, „bronz” la Campionatul Naţional de juniori A 2012, la un schimb de pase cu Parfenie.

În mare formă de joc, Sergiu Iorgovan a luat o minge pe cont propriu în minutul 60 și a înscris din careu, ridicând scorul la 4-0. După 10 minute, Daniel Ungur a stabilit scorul final.

Au arbitrat: Drăgoi – Gaşpar și Lotrean. Observatori: Bălănescu și Tanasoglu.

CFR: Toma – Livădaru, D. Oberşterescu (min 62, Hriţcan), S. Oberşterescu, Lupancu – Năstase (min 66, Baidoc), Zele, Parfenie (min 70 Stiopu), Crişan – Iorgovan, Ungur (min 70, Ianţu). Antrenor: Alin Ionescu şi Alin Pobega.

Făget: Laurenţiu – Piluţi, Boroş, Moroaică, Căliman – Nechita, Brazovan (min 46, Stănilă), Benescu (min 62, Stoica), Ţofei – Neagu (min 70, Sălăşan), Bulai. Antrenor: Adrian Brazovan și Samir Manole.

La cald… Alin Ionescu (CFR): „A fost un meci frumos, mai ales după pauză, când am reușit să mai înscriem de 4 ori. Acum nu am mai ratat ca și în etapa trecută, când am avut 10-12 ocazii de gol și nu am reușit măcar o dată să finalizăm, fiind un joc mai puțin reușit. Acum elevii mei s-au concentrat mai bine”.

Adrian Brazovan (Făget): „Cred că a fost gol în minutul 44 dar arbitrii nu l-au acordat. Mingea a fost respinsă după linia porţii. Am jucat slab şi dacă evoluam ca în etapa trecută, cu Peciu Nou, sigur rezultatul ar fi fost altul”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ungur şi Iorgovan, „duble” pentru CFR, desprinsă la reluare

 1. ANDREI spune:

  Stimati domni de la ajf credeti ca se poate juca fotbal pe o vreme ca asta la 40 de grade ,cand divizia B si C s-au amanat ??dumnevoastra ati putea juca fotbal pe o asemenea vreme si pe deasupra ati mai bagat si intermediara saptamana viitoare pt.ce atata graba ?

 2. nae spune:

  Ionescu…..esti varza.

 3. artistu spune:

  Asa este, CFR este o echipa mai buna decat Arsenal Faget, dar scorul putea fi mai strans daca se fructificau cele 2-3 ocazii clare ale Fagetului, dar mai cu seama a contat foarte mult faptul ca antrenorul – jucator de la Faget „Brazovan Adrian” a fost nevoit sa renunte la joc dupa pauza din cauza unor probleme musculare. Sa nu uitam ca la pauza scorul era 1-0, iar jocul era echilibrat, componenta echipei din Faget era alcatuita, cu exceptia a 3 jucatiori, doar cu tineri din Faget.
  Mult succes Faget!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 11

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: