Unirea învinge la scor acasă pentru a treia oară consecutiv

CS Unirea a triumfat vineri seară pe propriul teren al arenei ”Gheorghe Biaș” în deschiderea etapei a XXIV-a în Divizia D Timiș, desprinzându-se treptat și în ”porții” egale de nou-promovata vizitatoare: CS Unirea Sânnicolau Mare – Flacăra Parţa 6-2 (3-1).

Fotbaliștii de pe Aranca s-au abonat la victorii categorice pe propriul teren într-un sezon de primăvară în care n-au cedat nici un punct acasă în 4 apariții, unor succese cu 9-0 și 7-1 adăugându-le de la ora 17 un triumf cu scoruri identice pe reprize, 3-1, în fiecare marcând primele câte două goluri.

Daniel Galea a deschis scorul în minutul 12 din lovitură de la 11 metri, iar Andrei Cărpinişan a dublat avantajul sânmiclăușenilor în minutul 22, înscriind apoi și în minutul 72, zestre la care au mai contribuit Bogdan Costea (min. 36), Dorin Blaga (min. 58) şi Claudiu Grigoraş (min. 86). Reabilitare așadar după eșecul afară din intermediara mijlocului săptămânii.

Flavius Ion, la mijlocul primei reprize, în minutul 24, şi Dan Dragotescu, puțin după mijlocul părții secunde, în minutul 73, din lovitură de la 11 metri, au replicat cu gol pentru nou-promovați, însă Flacăra tot a suferit a treia înfrângere consecutivă, dublu fiind numărul aparițiilor succesive în care n-a învins în ”D”.

Arbitri: Alexandru Manea – Denis Mihăescu şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Marcel Boboc, iar delegat de joc Ionel Poclid.

A șaptea etapă din retur continuă sâmbătă. Clasamentul actualizat și programul rundelor 24-25, pe coloana dreaptă. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: