1 cu 2: AS Seceani – Unirea Jimbolia 2-2 (1-1). FOTO! Unirea, la începutul fiecărei părți, dar liderul Seriei I egalează pe final

AS Seceani – FC Unirea Jimbolia 2-2 (1-1) s-a încheiat derby-ul primelor două clasate la căderea cortinei peste stagiunea de toamnă în Seria I a Campionatului Județean Timiș de fotbal. Preluând de fiecare dată conducerea prin goluri înscrise în primele minute ale reprizelor, gruparea vizitatoare, din Jimbolia, a fost la un pas de a micșora handicapul în ierarhie față de gazdele din fotoliul de lider, care și-au salvat însă pielea la potou, pe când erau în superioritate numerică, după ce Andrei Cănuci era eliminat în minutul 70 pentru al doilea cartonaș galben, am spune noi oarecum ușor acordat în urma unui fault la centrul terenului.

AS Seceani a încheiat astfel neînvinsă turul Seriei I în liga a V-a, dar doar la mustață, FC Unirea Jimbolia fiind foarte aproape de a micșora diferența în clasament la mai puțin decât valoarea unei victorii. Ce-a fost mai bun a rămas așadar pe runda a XV-a, derby-ul jucându-se în această după-amiază la Seceani, între primele două clasate în Seria I, despărţite de cinci puncte, în favoarea vizitatorilor.

Însă după cum a decurs întâlnirea, nimeni n-ar fi crezut că echipa de pe primul loc nu este FC Unirea Jimbolia, roș-alb-albaștri superiori în prestația lor. Ceea ce s-a reliefat încă din debutul jocului, când oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, prin Viorel Coşa, care l-a văzut pe portarul Nistor ieşit dintre buturi şi l-a pironit cu un şut de la 35 de metri, marcând un gol mai atipic pentru o partidă cu miză. Din nou ocazie pentru vizitatori, Dan Mihai fiind la un pas de 0-2 dar şutând slab de la 14 metri, fără a-l învinge pe Nistor.

În replică, gazdele în alb au reuşit egalarea în minutul 36, dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, autor fiind Tiberiu Popovici, 1-1 cu care se încheia prima repriză.

În mitanul secund, tot oaspeţii au avut primul cuvânt prin a prelua conducerea deja în minutul 48, prin Dan Mihai, cu latul, din apropiere, după ce portarul respingea în primă fază şutul lui Stoica: 1-2.

Conduse, gazdele au alergat după egalare dar cei care puteau înscrie au fost tot jimbolienii, în câteva rânduri, prin Puică şi Mihai. Preocupat pe alocuri mai mult de arbitraj, în loc să-şi vadă de joc, liderul a reuşit totuși până la urmă egalarea, tocmai în minutul 90, la o incursiune pe dreapta a lui Măzăreanu, care a centrat în faţa porții iar Vasile Cioancă a trimis cu latul în plasă, secvență la care probabil nici nu mai spera.

2-2 și aceleași 5 puncte avans, conservate de puțin…

*

AS Seceani: Nistor – Măzăreanu, Maranescu, Ursu, Olărescu, Pop, Colf, Berar (min. 75, Lăpădat), Popovici, Crişan, Roman – cpt. (min. 46, Cioancă).

Antrenor: Ioan Damşa.

Pe bancă: Muntean, Irimia.

FC Unirea Jimbolia: Hanciuc – cpt. – Circu, Coșa, Tripunescu, Dan Mihai, Grădinaru, Cănuci, Stoica, Zan, Puică, Fiştea.

Antrenor: Flavius Nastor.

Pe bancă: Ciobanu, Trifu, Babescu, Baia, Băltăţescu, Racolţa, Jigalov.

Arbitri: Flavius Roşu – Bogdan Gheorgheoiu şi Patricea Samsudean. Observatori: Aurel Bobu şi Gabriel Stoicovici.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: