Unirea revine după înfrângeri, Deta egalează la Dudeștii Vechi. Prim ”X” în Divizia D Timiș după 5 etape

O victorie la zero a Unirii la Sânnicolau Mare și o remiză cu goluri pe arena ”Hristo Stoichkov” s-au consemnat în această după-amiază în deschiderea penultimei etape a sezonului de toamnă în Divizia D Timiș.

După nu mai puțin de 4 runde la rând în care nu s-a înregistrat absolut nici un rezultat de egalitate în cele câte opt meciuri ale etapelor, astăzi de la ora 14, la Dudeștii Vechi, cu ocazia zilei inaugurale a rundei a 16-a în liga a patra timișeană, s-a consemnat primul draw din 14 octombrie încoace, după o lună și ceva, mai exact după 33 de zile, de la ACS Carani – CSO Făget 2-2 în etapa a 11-a.

”Bulgarii”, cu numai 3 puncte de pe tronsonul precedentelor șase etape, au egalat până la pauză dar ulterior au rămas și în inferioritate numerică tot în primele 45 de minute, preluând totuși și conducerea în primul sfert de oră după pauză, prin antrenorul-jucător, ceea ce s-a dovedit a fi în cele din urmă insuficient. Căci vizitatorii din Deta au egalat în ultimul sfert de oră, adăugând astfel un punct succeselor din cele două runde anterioare, o premieră în acest campionat ca ”verzii” de la ASO să lege 3 apariții în ”D” fără înfrângere.

Doar la 21-lea rezultat de egalitate în noua ediție de campionat… Pobeda Star Bîșnov – ASO Deta 2-2 (1-1): Gabriel Drăguș 35, Daniel Vasilcin 55 – Remus Barburescu 21, Ovidiu Semeniuc 80.

Eliminat, Raul Boboiciov, de la gazde, în minutul 38, la scorul de 1-1, pentru două cartonașe galbene.

Un draw în vestul județului, dar și un triumf al amfitrionilor… CS Unirea Sânnicolau Mare – Progresul Ciacova 2-0 (0-0): Claudiu Grigoraș 53, Andrei Cărpinișan 76 – foto pagina I.

Victorie conturată de sânmiclăușeni după pauză, când loveau și bara porții vizitatorilor, după ce în repriza I ocheau bara cei din Ciacova, aflați la cea de-a treia înfrângere consecutivă în deplasare. CS Unirea, care este îndrumată de pe margine până la finele sezonului de toamnă de trioul interimar Flavius Sitaru, Contescu, Stoianov, a pus punct în schimb unei serii de 3 eșecuri, contabilizând al treilea triumf în campionat, și tot pe arena ”Gheorghe Biaș”.

Etapa continuă sâmbătă de la ora 11, programul fiind publicat într-o consemnare anterioară și pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: