Unirea Sânnicolau Mare câștigă fără gol primit Zona 2. Calificare în semifinalele de juniori B1

CS Unirea Sânnicolau Mare, titularizând 3 juniori C dintre cei 8 din generația 2000 convocați la turneu, alcătuind cel mai tânăr lot participant în această întrecere zonală vestică, a învins la scor și la zero în ambele partide disputate vineri și duminică în Zona 2 a Campionatului Național FRF de fotbal pentru juniori B1, întrecere pe care a găzduit-o în ultimele 3 zile, calificându-se implicit în semifinalele la nivel național ale competiției.

482929_297076207060753_100123105_n

Elevii lui Marius Stanache au câștigat vineri seară cu 3-0 (2-0) în dauna celor de la CS Jiul Petroșani, prin reușitele lui Olteanu, Gheorghiu și Cozma, și s-au impus și mai clar duminică de la ora 10, în ultimul joc al triunghiularului, cu 5-0 (3-0) în fața lui CSȘ Blaj, golurile fiind semnate de căpitanul Csuy, aceiași Gheorghiu și Olteanu precum și Bizău și rezerva Simion.

Stanache a început ambele partide în 11-le Coroban – Coiov, Boboiciov, Dima, Csuy – cpt. – Varsiuc, Bizău, Cozma, Costea – Gheorghiu, Olteanu și a introdus pe parcurs toți jucătorii de câmp convocați, și anume Simion, Buzatu, Panfil, Ciubotariu, Tudorache, Soproni și Sarafolean, doar portarii Vlascici și Slavu rămânând pe banca de rezerve.

Recompensa pentru CS Unirea este o semifinală în datele de 7 și 12 iunie cu câștigătoarea Zonei 1, de 4 echipe, în care SC CS U Craiova SA intrase astăzi de pe primul loc, cu două victorii, în disputa finală pentru adjudecarea patrulaterului. FRF va stabili marți 2 iunie detaliile exacte ale penultimei faze a competiției juniorilor B1.

În celălalt meci al triunghiularului zonal de pe Aranca, Jiul lui Damian Militaru a trecut cu 7-4 de CSȘ Blaj.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: