Unirea Sânnicolau Mare, fără cantonament, fără puncherul Radu

Unirea Sânnicolau Mare, una dintre revelaţiile toamnei, în care nou-promovata s-a dovedit a fi a patra cea mai prolifică grupare din Divizia D Timiş, cu 41 de goluri marcate, pregăteşte returul pe plan local, fără un stagiu de pregătire centralizată, şi fără golgeterul Radu în lot.

Unirea Sânnicolau Mare, care a reînceput pregătirile pentru returul sezonului din liga a IV-a în data de 14 ianuarie, se află la startul celei de-a doua săptămîni de acumulări. Alb-albaştrii ocupă poziţia a cincea la finele primei părţi a campionatului, la egalitate de puncte cu CFR Timişoara dar cu un golaveraj uşor inferior (+23, faţă de +24), după cea de-a 11-a victorie a toamnei, 1-0 la Jimbolia, pe 24 noiembrie, la încheierea turului, aflîndu-se la un singur punct în urma altei nou-promovate, CS Ghiroda, situată pe podium, respectiv la 3 de ocupanta locului secund, Pobeda.

Neefectuînd un cantonament centralizat, sânmiclăuşenii încearcă să întreprindă o pregătire cît mai bună, în scopul menţinerii acestei poziţii care păstrează speranţele pentru o clasare meritorie la finele campionatului Diviziei D Timiş. Nou-promovata va disputa pe parcursul pregătirilor meciuri de verificare împotriva colegelor de eşalon de la FC Marcel Baban Jimbolia, CS Dumbrăviţa sau Pobeda Dudeştii Vechi.

De menţionat este plecarea lui Cristian Radu, golgheterul Unirii optînd pentru un loc de muncă în Germania. De asemenea, este foarte posibilă revenirea lui Jivan, acesta urmînd să evolueze sub formă de împrumut de la FC Marcel Baban Jimbolia. Alături de echipă se mai află în pregătiri şi Timoce, de la Avîntul Periam.

Nae Căprărescu, antrenor principal al nou-promovatei Unirea Sânnicolau Mare

În mod ineluctabil, capitolul digresiunilor nu întîrzie să apară nici în rîndul componenţilor lotului de pe Aranca, Daniel Telecican nefiind prezent la niciunul dintre antrenamentele de pînă acum. „Ca în fiecare pauză competiţională, la începutul pregătirilor tot mai puţini sunt prezenţi la antrenamente. Dacă vrem să ne atingem obiectivele, perioada de iarnă trebuie respectată, cu alergările ei de anduranţă, cu pregătirea specifică pentru un retur lung. Aşteptăm întregirea şi definitivarea lotului, precum şi începerea returului”, a spus Nae Căprărescu, antrenor principal al divizionarei D timişene Unirea.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Unirea Sânnicolau Mare, fără cantonament, fără puncherul Radu

  1. Fotbal spune:

    Asta nu e antrenor,echipa joaca ca are valoare nu ca el e mare antrenor!la sannicolau nu este nevoie de antrenor la ce jucatori are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 18

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: