Unirea sparge gheața la al 6-lea hop în retur, Pobeda bisează un 3-0

Gazdele din vestul județului Timiș au câștigat la limită sau mai clar prin a puncta și după pauză fără a primi gol la reluare în ziua inaugurală a celei de-a 23-a etape din liga a patra. Prima de succes în retur pentru cei din Sânnicolau Mare, care, după eșecuri la zero acasă dar și un 1-1 tot pe teren propriu, s-au desprins astăzi la reluare…

CS Unirea Sânnicolau Mare – Cocoşul Orţişoara 2-1 (1-1)

Gazdele au deschis scorul în minutul 43 prin Andrei Manoliu, cu un şut de la 18 metri în dreapta lui Ciui, însă bucuria localnicilor a fost de scurtă durată, căci, peste numai un minut, în urma unui corner executat de Corlăţeanu, Vlad Cristea a egalat cu capul din marginea careului mic.

Unirea câștigă acasă în ”D” după 6 etape

Același Manoliu avea să semneze însă ”dubla” în minutul 76, când a pus latul de la 11-12 metri la centrarea lui Crişan, expediată cu precizie spre careu. Al treilea eșec la limită afară în 2018 pentru elevii lui Chimiuc, 1-0, 2-1 și din nou 2-1…

Nicolae Căprărescu: ”Pe fondul unui joc bun de ambele părţi, am reuşit prima victorie din acest retur şi mă bucură acest lucru. Asta după ce am reuşit un egal în etapa trecută la Lugoj. Am mai spus, sunt adeptul celor tineri, să evolueze mai multe minute în teren. Nea Ghiţă poate ar fi fost mulţumit şi cu un egal dar greşelile fac parte din joc”.

Gheorghe Chimiuc: ”A fost un meci de la egal la egal, un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil. Gazdele au fost mult mai lucide şi au reuşit probabil ce şi-au dorit, toate cele trei puncte. Nae are o echipă bună, cu mulţi tineri, care peste doi ani, dacă nu vor pleca, vor avea un cuvânt de spus”. 

Unirea: Sitaru – Uzun, Cărpinişan, Opriş, Crişan, Galea, Bataneaţ (min. 41, Grigore), Manoliu, Wilheim, Duma, Florescu.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Cocoşul: Ciui – Mihălceanu, Secotă, Solomon, Arghilean, Cristea (Olariu), Livădaru, Semenea, Gînju, Corlățean, Ion.

Antrenor Gheorghe Chimiuc.

Arbitri: Cosmin Ripan – Corado Roşu şi Claudiu Stanciu. Observator de arbitri Ioan Lazăr iar delegat de joc Constantin Ghiciulescu. În tur, 1-1.

Mai clar s-au impus ”bulgarii”, aflați la al treilea succes acasă în retur, 3-0, 2-1 și iarăși 3-0… Pobeda Dudeştii Vechi – Voinţa Biled  3-0 (1-0).

Pobeda Dudeștii Vechi, al 8-lea succes acasă în liga a patra

Localnicii au deschis scorul din fază fixă în minutul 25, prin Rafael Mirciov, cu o lovitură de cap din apropiere, în urma unui corner executat de antrenorul-jucător Daniel Vasilcin. La reluare, asaltul la poarta oaspeţilor a continuat şi s-a concretizat cu alte două goluri, primul fiind înscris de Sebastian Lobonea în minutul 62, după o deschidere în adâncime oferită de Michi de la centrul terenului, la care a plecat glonţ spre poartă, l-a driblat și pe Butoi şi a dublat avantajul pentru echipa sa. Iar cu 15 minute înainte de final tocmai antrenorul-jucător Daniel Vasilcin a trecut ca printre jaloane de trei adversari, inclusiv de portar, şi a stabilit un scor de forfait. Mereu învinși afară în retur, ”bulgarii” se revanșează în schimb în propriul fief, Voința pierzând și pe arena ”Hristo Stoichkov”, după ce mai ceda în 2018 în deplasare și cu 6-1 respectiv 2-1.

Daniel Vasilcin: ”În sfârşit, după atâtea nereuşite, astăzi am jucat foarte bine şi am reuşit o victorie meritată, în faţa unei echipe după părerea mea bună, chiar dacă i-au plecat foarte mulţi jucători. Ne bucurăm că am reuşit să-i mulţumim pe cei peste 200 de spectatori prezenţi la meci, care au văzut trei goluri marcate de favoriţi şi sperăm să continuăm tot aşa. Am avut un arbitraj foarte corect!”

Pobeda: Stoianov – Mirciov, Berceanu (min. 62. Ciocani), Ciocan, Toma Budur, Kalapiş (min. 46, R. Boboiciov), Lobonea, Vasilcin, Boboiciov, Tranculov, Michi.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Rezerve: Sîrbu, Roncov, S. Budur, Golea şi Demian.

Biled: Butoi – Brustureanu, Meltiş, Nohai, Titu, Ioviţu, Voicu, Mihalache, Tudor, Costea (min. 62, Lungu), Stroe.

Antrenor: Florin Nohai.

Rezerve: Faur.

Arbitri: Daniel Vărzan – Mădălin Bulgăraşu şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Ioan Manole şi delegat de joc Ionel Bolog. În tur, 0-0.

Clasamentul actualizat, programul etapei și cel al rundei viitoare, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: