Usain și Ghilea, cu Linul la pupitru, aduc succesul Fortunei la Satu Mare

Fortuna Becicherecu Mic a câștigat pentru a doua oară la rând cu același 2-1 în returul Seriei 2 din Liga I la fotbal feminin, de această dată în deplasare, astăzi de la ora 11, pe terenul Someșul din Satu Mare, unde a dispus în cadrul etapei a IX-a din actuala ediție a eșalonului secund de formația locală Juniorul.

Trecând de gruparea din jumătatea inferioară a ierarhiei seriei vestice, formația din Becicherecu Mic s-a menținut la egalitate de puncte în duelul pentru șefie cu Olimpia 2 Cluj, câștigătoare la rândul ei în deplasare cu 3-0 la Sporting Lugaș, dar și cu Vasas Femina 2 Odorheiu Secuiesc, singura oponentă ce, în calitate de gazdă, a depășit-o în ieșirile din acest campionat, cu 3-2 la încheierea turului, ”satelit” învingător acasă cu 2-0 cu CS Ineu. Apropo de deplasări, aceasta a fost cea de-a patra victorioasă pentru timișence, după triumfurile consecutive din tur cu 6-0 la Olimpic Star, 4-0 la Ladies și 2-1 la Paleu cu Sporting Lugaș.

O nouă victorie la limită pentru elevele pregătite de antrenorii Florin Pădurean şi secundul Gelu Haidău, care au deschis scorul în minutul 35 prin Silvia Usain, cu un şut de la 10 metri, în urma unei centrări primite de la Linul: 0-1 la pauză.

În partea a doua, fetele de la Becicherecu Mic s-au distanţat la două goluri în minutul 62, prin reuşita lui Adriana Ghilea, din apropiere, cu latul, după ce mingea a revenit din transversală în urma şutului de la 16 metri al aceleiași Cristina Linul. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 75, 1-2.

Cei doi antrenori au utilizat următoarele jucătoare: Romina Bărbosu – Oana Stoianov, Deiana Vuicin, Monica Tomesc, Eleni Christopoulou, Marinela Hasna (min. 80, Andrada Niculescu), Silvia Usain, Andreea Betea, Teodora Tîrtea (min. 51, Nicoleta Mândruţ), Cristina Linul şi Adriana Ghilea (min. 70, Mariana Voinea).

Urmează un meci acasă în etapa a X-a, pe 9 aprilie, cu Ladies Târgu Mureș.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Feminin: