UTA – ACS Poli Timişoara 1-4 şi juniorii A câştigă în avans turneul de palmares al locurilor 3-6 în seria vestică

Bun prilej de rodare şi evaluare în condiţiile în care sezonul competiţional e ca şi încheiat pentru juniorii A ai prim-divizionarei ACS Poli Timişoara, ultima deplasare a alb-negrilor în campionatul 2013-2014, consumată astăzi la Arad, a adus atât o limpede victorie la scor, 1-4 (0-3) în dauna lui UTA, prin care oaspeţii şi-au asigurat câştigarea în avans a turneului de palmares al locurilor 3-6, dar şi debutul la această categorie de vârstă a 4 juniori B, în premieră utilizaţi la nivelul 1995-1996, şi anume portarul Bercuci, fundaşul Sturz precum şi Marghitan şi Miculaş, dintre aceştia Sturz fiind chiar titularizat.

Octavian Benga, antrenor la juniorii A de la ACS Poli Timişoara

 

S-ar putea estima că alb-negrii au avut din nou o sumedenie de indisponibilităţi, ceea ce a cam fost cazul pe parcursul sezonului, şi într-adevăr sunt unii componenţi care, accidentându-se în ultimele 3 săptămâni, au pierdut practic finele de stagiune, de unde şi această promovare în bloc a unor juniori B, dar de fapt garnitura juniorilor A a fost astăzi ceva mai binişor rotunjită.

În aceste condiţii, timişorenii au luat rapid avans, prin Scheau, deja în minutul 5, când a fructificat o centrare, şi au mai punctat în primul mitan prin Gligorovici, omul cu execuţia loviturilor de la 11 metri, obţinut de Filip, respectiv prin Dragomir, cu o reuşită de senzaţie, de la 40 de metri, sub bară, peste portar.

UTA a redus temporar din handicap, 1-3 pe ICRTI, dar Nicoară a stabilit rezultatul final: 1-4. „Sunt mulţumit de băieţi mai ales pentru evoluţia din prima repriză. În mare parte au jucat bine!”, a menţionat Octavian Benga, antrenor al timişorenilor, de la care au ratat încheierea sezonului Biriş, Yazji, Mărginean, Dalea şi Fridrich, accidentaţi.

Câţiva juniori A sunt convocaţi după-amiază în echipa a doua a clubului, care dispută derby-ul cu AS Murani din Campionatul Judeţean Timiş, dar mai puţini decât de regulă, dat fiind cooptarea unor jucători şi din garnitura de seniori a prim-divizionarei.

*

ACS Poli Timişoara, juniori A: Miloievici (75, Bercuci) – Lihoni, Kovacs, Sturz, Gligorovici (60, Marghitan) – Livan, Scheau (46, Stolojescu), Dragomir, Stoichescu (70, Miculaş) – Nicoară, Filip (46, Cădariu).

Pe bancă: Popa.

Juniorii A au palmaresul 5 4 1 0 16-5 în turneul locurilor 3-6, adjudecându-şi astfel locul 3, în faţa Banatului, şi mai au de jucat, duminica viitoare, acasă cu CNS Cetate Deva.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = noua

 


Alte articole legate de acest subiect: