UTA – CS Mioveni 1-1 (1-1)

S-a dovedit încă o dată că întrecerea ligii a doua nu este o competiție de sprint, ci una de maraton. UTA a pornit în trombă în acest campionat cu trei victorii din trei jocuri și cu un golaveraj demn de invidiat. A urmat un moment de recul, chiar dacă lotul a fost întărit considerabil, totul culminând cu înfrângerea de la Timișoara în fața Ripensiei. U Cluj s-a prevalat de faptul că a avut doi jucători convocați la lotul U 21 și a amânat jocul cu UTA într-un moment delicat al echipei clujene.

De aceea partida cu Mioveni i-a surprins oarecum pe arădeni, oaspeții controlând partida încă de la începutul ei. Argeșenii au ratat două mari ocazii de gol, fapt ce i-a dat oportunitatea portarului arădean să-și arate clasa.

Partida a avut ritm, cu multe situații de gol de ambele părți și arădenii au reușit egalarea înainte de pauză, lăsând impresia că vor reveni în repriza a doua. Dar nu a fost așa, oaspeții au echilibrat jocul și au lansat contraatacuri ucigătoare.

Ratarea lui Davide Massaro din prelungirile partidei a fost una nepermisă și astfel s-a încheiat un meci în care ambele formații puteau câștiga, cu un plus de partea argeșenilor.

Balint Laszlo: ˮNu știu dacă după ratările din repriza a doua ale adversarilor meritam victoria. Prima repriză a fost una bună pentru noi. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, deoarece Mioveniul a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum.ˮ

Marius Stoica: ”Chiar dacă rezultatul a fost unul echitabil, nu pot să fiu mulțumit. Am ratat nepermis și asta ne-a costat.”

*

UTA – CS Mioveni 1-1 (1-1)

Arad, 15 septembrie 2019; stadion: Motorul; teren sintetic, spectatori: 2.500.

Au marcat: 0-1 Coșereanu (min. 8) cu capul din careul mic la o centrare a lui Ghiță; 1-1, A. Ioniță (min. 42) cu un șut din mijlocul careului mare.

UTA: Fl. Iacob (cpt.) – A. Rus, Fl. Ilie, Șeroni, Stancu (min. 70, Tomozei) – Moise, Lorenzi –Buhăcianu, Miculescu, Bustea (min. 60, Ursu) – A. Ioniță (min. 63, C. Rus). 

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Bolboașă, Melinte, Hrezdac, Isac.

C.S. Mioveni: Croitoru – Ghiță, Celea, Beța, Burnea (cpt.) – Isfan (min. 63, D. Massaro), Anghelina (min. 59, Șerban), R. Costin, Coșereanu – Balint, Herghelegiu (min. 87, Alexe).

Antrenor: Marius Stoica.

Pe bancă: Sima, Gherghe, Trascu, Cioargă.

Cartonașe galbene: Lorenzi, Celea, Anghelina.

Arbitri: Gabriel Mladinovici – Andrei Constantinescu, Andrei Bârleanu (București). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari). Observatori: Daniel Sabou (Zalău), Nicolae Grigorescu (Timișoara).

Rezultatele etapei a 7-a din Liga 2, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: