Valentin Gheorghe: ”Domnul Șumudică este cel mai bun antrenor din Liga 1 și avem foarte mare nevoie de el”

Astrei Giurgiu i-a fost suficient un singur gol pe ”Dan Păltinișanu” pentru a pătrunde în optimile Cupei României, marcat de nouarul Valentin Gheorghe în minutul 27 al jocului cu CS Nuova Mama Mia.

3

 

La final, marcatorul a admis că ”am întâlnit o adversară bine articulată, foarte bine organizată, și care ne-a pus ceva probleme în final. Ei au avut acea ocazie în final iar dacă înscriau, atunci poate alta ar fi fost soarta jocului. Dar este o victorie foarte importantă pentru noi!”

Pe de altă parte, Astra s-a aliniat pe malurile Begăi într-un efectiv de rezervă și în absența antrenorului principal Marius Șumudică, având probleme medicale: ”Și noi n-am avut jucători importanți, ce contează foarte mult pentru echipă, și nici pe domnul Șumudică, la fel, care contează foarte mult pentru noi. Dumnealui este cel mai bun antrenor din Liga 1 și avem nevoie de el, sperăm să se simtă bine, și cu siguranță s-a resimțit lipsa dumnealui, căci e foarte important, dar l-am avut pe antrenorul Petre Cristian.”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: